سلام عزیزان میخام تجربه خودم رو به اشتراک بگذارم واسه کسانی که دودل هستن یا ترس و استرس دارند برای تزریق فیلر یا همون ژل به باسن.من شش تا پک صد سی سی تزریق فیلر باسن انجام دادم درد آنچنانی نداشت بیهوشی نبود تو مطب بود با بی حسی تزریقی برام انجام داد خونریزی نداشتم فقط یه ذره کبودی دارم که گفتن تا یک هفته دیگه اوکی میشه و از بین میره کبودی خیلی پرس جون کردم تا بتونم جای مناسب و مطمئن پیدا کنم که خدارو شکر بخیر گذشت و منم به آرزو چندین ساله ام رسیدم.دکتر بهم گفت یکبار ترمیم شه تا پنج یا ده سال میمونه .در حال حاضر از فرم و حجمش راضیم ولی ممکنه یکم افت کنه و بهم گفت آب زیاد بخورید ژل رو تازه نگه میداره چون هیالونیک اسید داخلش هست و پوست هم روشن میکنه
عزیز هر 100سی سی 16تومن بستگی دارد خودت چقدر بخای پر شه بعد یچیز دیگ اصلا مثل عملی ها تابلو یا شل و آویزون نمیشه تنگ سفته خیلی طبیعی هیچکس فکر نمیکنه مال خودت نیست 😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گلم هزینه اش چقدر شده کجا پیش کدوم دکتر انجام دادی؟
شیراز دکتر رجبی .مطب دکتر فلاح مرودشت هم هست ولی قیمتاشون فرق داره کلینیک شیراز پرسیدم گرونتر بود من خودم مرودشت زدم چون سه ملیون فرقش بود ارزون تر بود
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙