2777
2789
عنوان

تزریق فیلر باسن

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 57 پست
هزینش چقدر شد

عزیز هر 100سی سی 16تومن بستگی دارد خودت چقدر بخای پر شه بعد یچیز دیگ اصلا مثل عملی ها تابلو یا شل و آویزون نمیشه تنگ سفته خیلی طبیعی هیچکس فکر نمیکنه مال خودت نیست 😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم هزینه اش چقدر شده کجا پیش کدوم دکتر انجام دادی؟

شیراز دکتر رجبی .مطب دکتر فلاح مرودشت هم هست ولی قیمتاشون فرق داره کلینیک شیراز پرسیدم گرونتر بود من خودم مرودشت زدم چون سه ملیون فرقش بود ارزون تر بود 

۶۰۰سیسی زدی ،چ زیاد

لابد هیچی نداشتی ک این همه زدی

چند وقته زدی؟ اولش ورم داره

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

حالا من زیاد باسن بزرگ دوست ندارم باسنم بزرگه و بیرون میرم اصلا شومیز نمیپوشم

موندم خانم ها چطور جرات میکنن میپوشن من ک میترسم 

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
هدفت ازین کار چیه؟

توپر شدن با سن

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بگو ما هم بخندیم اگه چیزه خنده داری هست

باشما نبودم عزیزم

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋