2777
2789
عنوان

تزریق فیلر باسن

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 57 پست
داعمی هست ایا

گفتن ترمیم بشه پنج سال به بالا می‌مونه شاید یک مقداری جذب شه میتونید ترمیم کنید ولی مثل صورت نیست که حجمش کم باشه یا زودتر جذب شه گفت بادی فرق داره من اصلا نمیخابم به پهلو مراقبم ببینم چقدر ماندگاری داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی تو باشگاه اینکارو کرد و خیلی ضایس

چربی ضایع هست هر کی زده من دیدم واقعا تابلو هست یعنی میفهمن عملیه ولی ژل که الان من زدم فکر میکنی مال خودته و خدایی از اول اینجوری بودی ژل اصلا غیر طبیعی نیست بعد افتاده نیست سفته شل و ول نیست نرم نیست

نعمت خدارو کفران نکن من برعکس بودم بالاتنه بزرگ پهن پایین تنه تورفتگی داشت همون هیپ دیپ لعنتی که الا ...

مسئله اینه که اونو میشه با فیلر جبران کرد😂

ولی اینو نمیشه باید رفت دنبال عمل و پروتز و ... خلاصه راه جایگزین نداره 

بالاتنه هم بیشتر تو دیده ولی حالا دیگه همینه که هس چه کنم🤌

بیا گفت استارتر

مرسی گلم😘

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

شیراز دکتر رجبی .مطب دکتر فلاح مرودشت هم هست ولی قیمتاشون فرق داره کلینیک شیراز پرسیدم گرونتر بود من ...

مرسی گلم یعنی چقدر شده هزینه اش

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

عزیزم من برای دل خودم و حال دلم انجام دادم چون اذیت بودم لباس تو تنم بد بود خوش فرم نبود پایین تنم م ...

نه شمارو نمیگم عزیزم

میدونم بعضیا باسنشون تخته یا فرمش رو دوست ندارم

خودم رو میگم ک میترسم شومیز بپوشم شاید این ذهنیه همش فکرمیکنم بپوشم میفتن دنبالم ولی خب خیلی خانما میپوشن شاید کسی هم مزاحم نمیشه این فکر منه گلم 

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
منم باسنم بزرگه نمیتونم لباسا و شلوارهایی که دوست دارمو بپوشم

اره منم 🥲

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

مبارک عزیزم 😘😘