سلام عزیزان میخام تجربه خودم رو به اشتراک بگذارم واسه کسانی که دودل هستن یا ترس و استرس دارند برای تزریق فیلر یا همون ژل به باسن.من شش تا پک صد سی سی تزریق فیلر باسن انجام دادم درد آنچنانی نداشت بیهوشی نبود تو مطب بود با بی حسی تزریقی برام انجام داد خونریزی نداشتم فقط یه ذره کبودی دارم که گفتن تا یک هفته دیگه اوکی میشه و از بین میره کبودی خیلی پرس جون کردم تا بتونم جای مناسب و مطمئن پیدا کنم که خدارو شکر بخیر گذشت و منم به آرزو چندین ساله ام رسیدم.دکتر بهم گفت یکبار ترمیم شه تا پنج یا ده سال میمونه .در حال حاضر از فرم و حجمش راضیم ولی ممکنه یکم افت کنه و بهم گفت آب زیاد بخورید ژل رو تازه نگه میداره چون هیالونیک اسید داخلش هست و پوست هم روشن میکنه
گفتن ترمیم بشه پنج سال به بالا میمونه شاید یک مقداری جذب شه میتونید ترمیم کنید ولی مثل صورت نیست که حجمش کم باشه یا زودتر جذب شه گفت بادی فرق داره من اصلا نمیخابم به پهلو مراقبم ببینم چقدر ماندگاری داره
چربی ضایع هست هر کی زده من دیدم واقعا تابلو هست یعنی میفهمن عملیه ولی ژل که الان من زدم فکر میکنی مال خودته و خدایی از اول اینجوری بودی ژل اصلا غیر طبیعی نیست بعد افتاده نیست سفته شل و ول نیست نرم نیست