2777
2789
عنوان

تزریق فیلر باسن

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من زیاد باسن بزرگ دوست ندارم باسنم بزرگه و بیرون میرم اصلا شومیز نمیپوشمموندم خانم ها چطور جرات ...

عزیزم من برای دل خودم و حال دلم انجام دادم چون اذیت بودم لباس تو تنم بد بود خوش فرم نبود پایین تنم من مشکلم هیپ دیپم بود اون پر میشد مشکلم حل میشد بعدشم مگ من باسنمو نشون تو خیابونیا میدم اتفاقا اصلا روم نمیشه بلوز شلوار بگردم فقط تو لباس تو خونه یا اصلا همون مانتو شلوار که بیرون میپوشم پایین تنه ام خالی بود 

حالا من زیاد باسن بزرگ دوست ندارم باسنم بزرگه و بیرون میرم اصلا شومیز نمیپوشمموندم خانم ها چطور جرات ...

منم باسنم بزرگه نمیتونم لباسا و شلوارهایی که دوست دارمو بپوشم 

مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅          مرغ آمین همیشه بالای سرمه       
۶۰۰سیسی زدی ،چ زیادلابد هیچی نداشتی ک این همه زدیچند وقته زدی؟ اولش ورم داره

اره چون گفت یه مقداری هم جذب میشه . افتضاح بودم حالم از خودم بهم میخورد پایین تنه گلدونی دوست داشتم الان تقریبا همون چیزی که میخواستم شده طبیعی طبیعیه کسی شک نمیکنه مال خودم نیست روز شنبه زدم .نمی‌دونم ورمه یا خوده ژل ولی خب پره دیگه 

هعی من پایین تنم خیلی پره ولی بالاتنه ندارم نمیدونم چه وضعشه کاش میشد از این بگیرم بزنم به اون یا کا ...

من توام یا تو منی

مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅          مرغ آمین همیشه بالای سرمه       
هعی من پایین تنم خیلی پره ولی بالاتنه ندارم نمیدونم چه وضعشه کاش میشد از این بگیرم بزنم به اون یا کا ...

نعمت خدارو کفران نکن من برعکس بودم بالاتنه بزرگ پهن پایین تنه تورفتگی داشت همون هیپ دیپ لعنتی که الان پر شد