2777
2789
عنوان

خانومایی که همسرتون از صبح تا شب سرکاره

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 34 پست

با دوتا بچه زیاد وقت خالی ندارم الان هم که نشستم یه عالمه لباس تا نشده دارم 🥴 قبل از اومدن دومی و رفتن دختر بزرگم به مدرسه همش بیکار بودم و حوصله نداشتم 

صبح دخترم و آماده میکنم بره پیش بعدش هم ناهار و کارای خونه و دختر کوچیکم  ظهر میرم دنبال بزرگه میام خونه ناهار و یه خواب یک‌ساعته بعد از ظهر هم کلاس های دخترم پارک‌ بعدم خونه و شام درست کردن ساعت ده هم خاموشی بچه ها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تا ماه پیش شاغل بودمزبان میخونم درس میخونمورزش میکنم یوگا کار میکنم کتاب میخونم با دوستام وقت می ...

چون تا چندماه پیش شاغل بودم الان حس بیهودگی و بطالت دارم. کاش حداقل کتابایی که خریدمو خاک خوردن رو شروع کنم...

شوهر من صبح ساعت هفت یا زودتر می‌ره ساعت دو تا سه میاد ولی خب بعضی روزا می امروز کارگری می‌ره تا هفت ...

من بچه ندارم هنوز. ولی خب فک کنم بچه داری هم مقدس باشه هم جذاب. و البته خسته کننده.. که خب مادر چاره ای نداره تا بزرگ بشه بچه

صبح ی ساعت تو ترافیک تا ببرمش مدرسه برگردم کارامو بکنم و خرید و ....۲ شده برم دنبالش.روزهای فرد خودم ...

من از شش صبح تا ده شب نشستم فقط...😑 من تا چندماه پیش که شرکت کار میکردم از صبح تا غروب سرکار بودم. شب هم اونقد تماس کاری داشتم که کلاً روزم پر بود. الان چون یکباره همشو از دست دادم، بیکار و بیهوده دارم روزو رو شب میکنم

صبح ی ساعت تو ترافیک تا ببرمش مدرسه برگردم کارامو بکنم و خرید و ....۲ شده برم دنبالش.روزهای فرد خودم ...

خدا قوت

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟
من از شش صبح تا ده شب نشستم فقط...😑 من تا چندماه پیش که شرکت کار میکردم از صبح تا غروب سرکار بودم. ...

بالاخره مسیرتو پیدا میکنی.

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟
چون تا چندماه پیش شاغل بودم الان حس بیهودگی و بطالت دارم. کاش حداقل کتابایی که خریدمو خاک خوردن رو ش ...

اره منم همچین حسی رو دارم ولی چون قراره دوباره شاغل بشم ناراحت نیستم

مهندس نفت ادایی 💅🏻 ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍