2777
2789
عنوان

شوهرم سر سیاه زیر ملافه سفیده

294 بازدید | 27 پست

چند وقته میره بنایی تو آفتاب کار کرده صورتش مثل زغال شده.امروز نرفته کلا.از صبح هم زیر ملافه دراز کشیده.اصلا این زندگی رو دوست ندارم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جای تشکرته

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

اگه جنوب کشوری ک همه مردادهمینن 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

فعلا شرایط همه جوریه ک دوست نداریم

فکرای منفی نکن

خدا تن سالم داده بهش خداروشکر کار میکنه نون حلال سرسفرتون میاد بهش افتخار کن بالاخره هرکی یه شغلی داره 

ولی کارش خدایی سخته اومد خونه باروی باز ازش استقبال کن

بنده خدا کار بنایی خیلی سخته استاتر تو هم حق داری مادر بیکار واقعا نمیشه تحمل کرد. سعی کن کار ثابت براش جمع و جور کنی شرکتایی که پخش دارن بزار بره ویزیتوری یا همون پخش مثل لبنیات و نوشابه و پروتئین

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

تو که تو زندگیم نیستی.نمیدونی از چی ناراحتم

خب تو هم دوتا خط نوشتی،تبادل نظر خواستی

منم طبق همون دوخطت نظر دادم.

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اگه جنوب کشوری ک همه مردادهمینن

نه بابا جنوب نیستم‌سفید بود .ده روزم نیست داره میره بنایی نمیدونم چرا انقد زغال شده.من شوهر زغالی دوست ندارم  خیلی ساده و بدبخته

همین که معتاد نیست یا تنبل و لاابالی  و نمیگه برو سرکار بازم الهی شکر جامعه وضعیت خرابه 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄