2777
2789
عنوان

عقد ساده یا مجلل🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 77 پست
نگم هم میگیرن به نظرت؟ چون همین یه پسرو دارن دستشونم به دهنشون میرسه دیگه برا کی میخان خرج کنن مثلا

اگه تک پسر باشه به احتمال زیاد میگیرن 

من به خودم ایمان دارم...

عجله ات چیه حالابذار همه چی رو روال پیش برهخانواده شوهرت باید برنامه ریزی کننیه چند نفری رو دعوت کنی ...

عقد که به خونواده دختره رسم ما برا همین برنامه ریزیش به ما هس اونا فقط لیست مهمون میدن

عجله تم برا اینه که میخام زودتر کلک کار کنده شه درسمو بخونم 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عقد که به خونواده دختره رسم ما برا همین برنامه ریزیش به ما هس اونا فقط لیست مهمون میدنعجله تم برا ای ...

عجب پس خانواده داماد چیکاره ان

شرط کنید شما عقد بگیرید اونا عروسی

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

برو محضر .چند نفر از درجه یکها رو دعوت کنید خونه به صرف شیرینی و شام باغ . تالار نگیر بیخیال چن در ا ...

من اصن اونجوری خوشم نمیاد کلا تو خونه نه حتی دو تا مهمون هم باشه خونه نه خونمون زیاد خوب نیس تو شهرمونم هزینه باغ یه شب زیاد نمیشه میمونه یه شام لباس و طلا هم که به داماده من فقط حلقه و چادرو این چیزا بخرم با صد تومن میشه جمعش کرد فک کنم یا حتی کمتر 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

عجب پس خانواده داماد چیکاره انشرط کنید شما عقد بگیرید اونا عروسی

اونا حنابندون و عروسی رو میگیرن و همین طور ماه عسل 

خب شما راجب عروسي به طور محكم بگو من عروسي اينجوري ميخوام

حتي زمان عم حدودي مشخص كن مثلا ١ سال ديگه.

اگر من و مون كنند جواب مثبت نده.

و اگر پسره توان عروسي ندارع

به همه اينا فكر كنن شايد نخوان خرج كنند../

عقد هم. ما توي خونه گرفتيم

سفره عقد پهن كرديم

٣/٤ مدل غذا از بيدون اورديم.كيك و ميوه و..

حنابنداه هخ سالم گرفتيم دو مدل غذا..

عروسيمم مفصل بود سلف سرويس و مجال

البته شوهرم خواش گرفت نه خانواده/

💕

بستگی به شرایط خودت داره من عقد مجلل گرفتم خانواده ام گرفتن یعنی الان بعد عید برج 2.3 عروسی میگیرم من همسرم صفر تا صد پای خودش خانواده اش یعنی در حد 5 میلیون هم حمایت ندارن من همه شون بودن گفتم من عقد مفصل گرفتم انتظار عروسی مفصل هم دارم

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

ناراحت نشو ولی شما میخای تمام هزینه ها رو اون بیچاره ها بکنند خودت هزینه های نکنی هر دو رو نرمال بگی ...

اونا بهشون فشار نمیاد عزیزم همین یه پسرو دارن دستشونم به دهنشون میرسه کلن هم رسم ما همینه عقد با دختر عروسی با پسر 

عقد مجلل

چه طوری یعنی تعریفت از مجلل چیه چقد هزینه؟