2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام آخی قربون برم چه سخت درکت میکنم میفهمم حالتو 😭😭خدا رو شکر که ایشون حالشون خوبه آخه چطور اون ه ...

بخاطر بیهوشی زیاد و اینکه فهمیدم برامون طلسم کردنو و پیداش کردم نمیدونم چطور دلشون اومده این بلا رو سر زندگیم بیارن🥺

هعی منم اول بارداریم بود که خبرشو آوردن😭😭آها چقدر سخت از خدا برات آرامش میخوام

عزیزم🙃💔💔💔

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

عزیزم🙃💔💔💔

عزیزم منو ببخش اگر این سالو می‌پرسم اگر دوست نداشتی جواب نده میشه بپرسم بعد از فوت همسرت چیا فهمیدی چه جوری فهمیدی

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

آبجی من دوماه تموم تو بیمارستان کنارش بودم شاهد درد کشیدنش بودم شاهد اتاق عمل رفتن هر روزه اش بودم 😭 چطور تونست یهویی انقد عوض شه اون که ادعا میکرد جونشو برام میده دو سال تموم تلاش کرد پول جمع کرد خانواده رو جمع کرد اومد جلو چیشد یه شبه عشق مونو فراموش کرد دارم میمیرم جون ندارم دیگع 

[QUOTE=399624984]آبجی من دوماه تموم تو بیمارستان کنارش بودم شاهد درد کشیدنش بودم شاهد اتاق عمل رفتن هر روزه اش بودم  ...[/QUOTE

واقعا عجیبه آدم نمیتونه درک کنه کاش می نشستین خوب حرفاتونو با هم میزدین آخه به چه دلیلی آدم‌نمیدونه چی بگه🥲