2777
2789

اولش اومدم با ذوق بنویسم مبارکه تا دیدم وااااااااای قلبم درد اومد

خدا صبرت بده عزیزممم

شدی یه اسطوره تو قلبمM🫀🫰لک تبار💕منم فرزند کوروش خون ایرانی ب رگ دارم#زاده هفت آبان💕بیابان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خدا به دلت صبر بده 😭

دارم با قطره قطره اشک اینا رو مینویسم حس میکنم هم دردیم منو پسر عموم از ته قلب عاشق هم بودیم بلاخره ۵ تیر امسال عقد کردیم باکلی شور و شوق و اشتیاق بهترین روزای عمرمون بود بهترین حس دنیا رو داشتیم بعد بیست روز تصادف کرد و آمبولی گرفت و دو ماه بیمارستان بود ۳۶ بار فقط اتاق عمل رفت توی این مدتم باز همه جوره هوامو داشت ولی یهوی یه شبه سرد شد و گفت نمیخام و فقط طلاق باورم نمیشه کسی که این همه عاشقم بود اینطوری کرد بعدش فهمیدم برامون طلسم جدایی گرفتن ۱۱ ام دومین جلسه شورا حل اختلاف مونه🥺🥺🥺🥺

سلام عزیزم خدا به دلت صبر بده 😭دارم با قطره قطره اشک اینا رو مینویسم حس میکنم هم دردیم منو پسر عموم ...

سلام آخی قربون برم چه سخت درکت میکنم میفهمم حالتو 😭😭خدا رو شکر که ایشون حالشون خوبه آخه چطور اون همه عشق یهو سرد شد مشکلی تو تصادف براش پیش نیومد؟ 

وای استارتر

قلبم واقعا تیر کشید

منکه غریبه ام دلم میخواد داد بزنم ولی انگار بی حس شدم و صدام در نمیاد

خدا بهت صبر بده غمت خیلی سنگینه

من تقریبا تمام سرگذشتتو خوندم

من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂

خدا کمکت کنه عزیزم انشالله موفق باشی توی زندگی براتون دعا می‌کنم🫂💙

گلم من از خدا میخوام خودش یه خوشبختی بزاره سر راهت توی زندگیتون عاقبت بخیر شی الهی آمین 💓💗 موفق باشید 

به درگاه خدا نا امید نشو انشالله کلی اتفاق های شیرین برات بیوفته همیشه سلامت باشی خوشحال باشی هیچ وقت ناراحتی سراغت نیاد یه من خیلیییییی برات دعا میکنم به هر چیزی که توی دلت هست بهش برسی و خدا کنارت باشه از هر اتفاق بد دور باشی برات صلوات می‌فرستم خودتو هیچ وقت توی زندگی خودتو ناراحت نکن شاید اون بالا سری یه صلاحیت دونسته می‌دونی چرا ؟ قطعا لیاقت تو بهترین ها هست خواهرمن شاید خدا خواسته چیزی نصیبت کنه که حتی انتظار شم نداشتی من خدا رو برات صدا زدم که یارت کنه الهی آمین امیدوارم همیشه خوشحال باشی و هیچ وقت تاپیک ناراحتی نزنی و غم دورت نیاد آمین 😘 ❤️🧡💛💚💜🤍🌼🌻🏵️💐🌹

خدا به حق آبروی زهرا کمکت کنه دست تو بگیره الهی آمین 🤲🏻🧡🍂 امیدوارم خیلی‌ زود به مراد دلت برسی بهترین ها رو از خدا میخوام بهت به حق امام زمان امیدت به خدا باشه 🌺 برای منم دعا کنید خانوما دانشگاه قبول شم🙏🏻 واقعا خیلی‌ ناراحت شدم انشالله به حق حضرت زینب بچه هات خوشبخت شن سلامت باشن و تا همیشه نگاه خدا رو شون باشه و شما هم هر آرزوی از اون بالا سری داری بهش برسی از تهه قلبم میگم خدا موفقیت بچه هاتو تو زندگی ببینی و بهشون افتخار کنی الهی آمین 🌸💛🤲🏻

فقط 46 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم

دور از جان فدای قلب🥲🖤هعی آبجی درکت میکنم خیلی خیلی سختههه هیچوقت دیگه اون آدم سابق نمیشم خاک هم اص ...

عزیزم منم عاشقش بودم وقتی خبر مرگسو برام آوردن زیر پام خالی شد مردم .تازه من باردارم بودم .

ولی شرایط ما فرق میکنه .بعد از چند ماه فهمیدم چه بدی هایی در حقم کرده به خاطر همین آروم شدم حتی نتونستم دیگه حلالش کنم .

خدا بهت صبر بده .

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

خدا کمکت کنه عزیزم انشالله موفق باشی توی زندگی براتون دعا می‌کنم🫂💙گلم من از خدا میخوام خودش یه خوش ...

مرسی فداتشمممممم ممنون ان شاالله که دانشگاه بهترین رشته قبول شی و همیشه موفق باشی عزیزدلم❤️🌹

عزیزم منم عاشقش بودم وقتی خبر مرگسو برام آوردن زیر پام خالی شد مردم .تازه من باردارم بودم .ولی شرایط ...

هعی منم اول بارداریم بود که خبرشو آوردن😭😭

آها چقدر سخت از خدا برات آرامش میخوام