2777
2789
عزیزم منو ببخش اگر این سالو می‌پرسم اگر دوست نداشتی جواب نده میشه بپرسم بعد از فوت همسرت چیا فهمیدی ...

کلا از اولش سرکار نمیرفت .با پدرش بود .دوتا ساختمون دو سه طبقه ساختن فروختن اومدن گفتن تو کار بساز و بفروشه 😑

تو عقد پول نمیداد خرید نمیکرد طلا نمیگرفت  میگفت میخوایم فعلا خرج نکنیم سرمایه مون زیاد شه بعد خرج کنیم .چندتا تیکه وسیله رو گرفتن عروسی ام گرفتن .بعد از عروسی ام همچنان سرکار نمیرفت باباشم بهش پول نمیداد .

نه لباس نه مرغ گوشت نه برنج و میوه 

تا اینکه خودم رفتم دو سال سرکار .

خونه رو عوض کرد نصف پول پیش و برداشت که عطاری بزنه .

نگو خودشم تو کار قرص و ترامادول و این کوفتیاس.

اجاره خونه رو میدادم بهش بده به صاحب خونه بعد فهمیدم نمیداده .خودش خرج میکرده .پول پیش خونه رو قرار بود به نام من بزنه بعد فهمیدم اون قولنامه جعلی بوده به نام ننه ی بی شرفش زده.

یه شبم دیدم تشنج کرد رفت بیمارستان سه روز بستری بود 

بعد از اون دیگه گفتم نمیتونم زندگی کنم اومدم خونه پدرم افتادم تو دادگاه حکم استرداد جهیزیه و اینارو گرفتم بعد از دوماه فهمیدم باردارم .(ماه قبلش خونریزی داشتم فکر کرده بودم پریودم )وقتی برگشتم گفت که صاحب خونه بیرونمون کرده و کرایه ها رو ندادم .وسایلام و گذاشت خونه پدرش منم آواره ...

بعد از فوتش فهمیدم همه ی وسایلام و فروخته خرج قرص و مواد کرده ‌

هیچی برام نذاشت .حتی هزارتومن پول

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر سختتتتت

به خاطر همین ازش متنفر شدم.

از اعماق وجودم .

چون هیچکس نمیدونه با یه بچه نوزاد چقدر سختی کشیدم .غرورم شکست .

هیچ وقتم نتونستم حلال کنم

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

هعی آبجی چی بگم حق داری خدا بچه تو حفظ کنه پیش خانوادتی؟

ممنون گل 

این قضیه برای ۸ و ۹ سال پیشه .

ازدواج کردم

آهاا خیلیم عالی خوشبخت بشی

ممنون عزیزم .

امیدوارم دل تو هم آروم بگیره