2777
2789
عنوان

کجا با پارتنراتون آشنا میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 65 پست
ما توی باشگاه19 زودهپسرهای سن شما برای دوستی پیش میرن نه زندگیپس الان به فکر این چیزا نباش

باشگاه مگه زن و مرد جدا نیست

بعد دیدار اولتون چطور بود چجوری آشنا شدین

تو جمع دانشگاهی هستم ولی جمعمون به مفت خدا نمی ارزه هیچ جا نمیرندوستایی هم که میگی از قبل دانشگاه هی ...

آدمی که تابحال با کسی رابطه نداشته باید مواظب برق چشماش باشه. کسی برق و معصومیت چشمش رو از دست بده سرنوشتش عوض میشه. به سمتی بد. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشگاه مگه زن و مرد جدا نیستبعد دیدار اولتون چطور بود چجوری آشنا شدین

خیر اینجا مختلط بود

ایشون شغل دومشون مربی تنیس بود

منم اونجا میرفتم ورزش

چندبار با هم رو در رو شدیم و راجب ورزش و زندگی صحبت کردیم

بعد بهم پیشنهاد داد گفت که قصدش دوست نیست و فقط ازدواجه 

بعد مادرشو اورد ببینیم همو دیگه جور شد

خیر اینجا مختلط بودایشون شغل دومشون مربی تنیس بودمنم اونجا میرفتم ورزشچندبار با هم رو در رو شدیم و ر ...

به آپشن باشگاه پس حتما فکر میکنم

دستت درد نکنه گلم بابت راهنمایی✨️

زودهخیلی زودایشالا نصیبت میشه خوشگل خانم

قربونت بشم ایشالا

ولی آخه چرا زوده از اتفاق الان که ۱۹ ۲۰ سالمه وقتشه که جوونیمونو با هم بگذرونیم الان بهترین موقعیت برا ساختن خاطرس💔

عزیزم من ۲۲سالمه بعضی از دوستام ازدواج کردن بعضی ها هم چند باذ تا الان پارتنر داشتن اما من نهمیترسم ...

الهی بگردم بخدا منم همین ترسو دارم دلم نمیخواد تا آخر عمرم تنها باشم

خب اشکال نداره میشه رابطه رو شرو کرد و صبر کرد چند سال تا شرایطش جور بشه حتما که نباید همون سال اول ...

این اسمش قماره. تا چندسال میخوای به پای یه نفر بنشینی؟ با جوانی ت قمار نکن. 

اینروزا زندگی های متاهلی هم درحد چندماه دوام داره چه برسه این روابط

این اسمش قماره. تا چندسال میخوای به پای یه نفر بنشینی؟ با جوانی ت قمار نکن. اینروزا زندگی های متاهلی ...

ینی واقن انقد دوره بد شده که با کسی چند سال موندن انقد ریسکی بشه که اسمشو بشه گذاشت قمار؟

خو آخرش که چی

تهش قراره چیکار کنم

تا آخر از ترس اینکه نکنه ولم کنن شرو نکنم هیچوقت؟

البته میدونم قصدتون کمکه نمیخوام یوقت بد برداشت کنین اصلا دعوایی با شما ندارم اگر بد بیان کردم ببخشید 🙏فقط دارم از اینکه نمی دونم چطور باید یه رابطه سالم رو شرو کنم گله میکنم💔