2777
2789
عنوان

کجا با پارتنراتون آشنا میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 65 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین پسرا واقعا داغون شدن پس دایی من ۹ ساله با یه نفره میگه باهاش ازدواج نمیکنممنم هر پسری بهم پیشنه ...

وای چقدر بد

یاز حداقل همونا برات تجربه میشن ولی من دلم میخواد تا زمانی که اون فرد اصلی زندگیمو میخوام نرم تو رابطه

من ب عنوان ی جنس مخالف بهت میگم از راه درستش خودتو تو جمع های دانشگاه ببر .. با دوستات برو بیرون .. چهارتا نمایشگاه بین المللی چهارتا جای شلوغ برو .. خوش رو باش و سعی کن باهمه ارتباط بگیری .. دیگه خوبو بدشو خودت سوا کن اون وسط .. 

BARISTA 

منم نرفته بودم بار اولم بود اگه قصدد جدیه برو ختم من رفتم دیگه کار داشت به خاستگاری می‌کشید و خانواد ...

من واقن کمبود پارتنر تو زندگیم احساس میشه من خیلی آدمی ام که ۱۰۰ ام رو میذارم واسه همین دوست دارم یکیو پیدا کنم که اونم صدشو بذاره ولی کلا بلد نیستم از این کارا فقط حرف زدن معمولی راجب چیزایی معمولی رو بلدم

من ب عنوان ی جنس مخالف بهت میگم از راه درستش خودتو تو جمع های دانشگاه ببر .. با دوستات برو بیرون .. ...

تو جمع دانشگاهی هستم ولی جمعمون به مفت خدا نمی ارزه هیچ جا نمیرن

دوستایی هم که میگی از قبل دانشگاه هیچ دوستی ندارم که بخوام باهاش برم بیرون

نمایشگاه بین المللی چیه چجوریه

والا همیشه خوشرو و مهربونم اصلا هم کمحرف نیستم

سوا کردنم بلد نیستم😅😅

دقیقا همینه. همسن های ایشون فقط یه چیز میخوان. کسی اهل ازدواج نیست.

دقیقا

بدتر با کارهاشون روحیه دخترو خراب میکنن و تو این سن روح و روانشو به هم میریزن تهشم هیچی