2777
2789
عنوان

کجا با پارتنراتون آشنا میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 65 پست
منظورمو میدونی میگم مثلا وقتی شمارتونو پیما داد چی گفت شما چی جواب دادین که خوب پیش رفتالبته میدونم ...

نه عزیزم شخصی چی راحت باش🥲😂. اولش نمیدونستم کیه بعد برگشت گفت که فلانی‌ام مغازم اومدین و اینا یکبار با خواهرم حرف میزدید ازتون خوشم اومده و میشه بیشتر اشنا شیم؟ من از قبل راستش خودم ازش خوشم میومد. خلاصه گفتم اره ولی با حد و مرز. بعد دوماه هم خواهرات باید در جریان باشن. خلاصه پیش رفتیم. اخلاقمم جوریه که حد و مرز دارم ولی خشک و سرد هم نیستم گفت از اول احساس صمیمیت ازت گرفتم و از وایبت خوشم اومد و این چیزا.. اجازه دیت هم بهش ندادم تا سه هفته بعدش اونم باز با حد و مرز

آخه واقن آرزو خاصی ندارم استعدادا رم بلد نیستم چجوری پیدا کنم کلا هم تو برنامه ریزی افتضاحم رسما پلن ...

هنوز خودتو نمیشناسی و میخوای وارد باغ وحش کفتارها بشی؟ واقعا اشتباهه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو جمع هایی که دوست داری قرار بگیر.صحبت کن تو جمع ها و ترس نداشته باش.بذار اونی که باید بشناستت.دوست ...

آخه جمع هارو قراره چجوری پیدا کنم

مثلا تو دانشگا میدونستم چجوری یه جمع پیدا کنم ولی بقیه جاها بلد نیستم

اصلا هم اینطور نیستم که نتونم حرف بزنم حرف زدنم اوکیه

دوست دارم پارتنرم تفریحاتش این باشه بریم فقط راه بریم اصلا هم جاش برام مهم نیس از قدم زدن لذت ببریم نمیدونم کنسرت بریم سینامه بریم شاید یموقعا پاساژ بریم ولی خب تنهایی اینارو نمیتونم برم خو برم تنها چیکار کنم حوصلم سر میره😅

کافه رفتن اصلاااااااااا بلد نیستم چون هم قهوه هم شیر به معدم نمیسازه رسما هیچی نمی تونم تو کافه سفارش بدم😂

هنوز خودتو نمیشناسی و میخوای وارد باغ وحش کفتارها بشی؟ واقعا اشتباهه

آخه دل که منطق سرش نمیشه

ولی میگم

بلد نیستم باید از کجا شرو کنم چیکار کنم اگر بتونین راهنماییم کنین خیلی ممنونتون میشم

نه عزیزم شخصی چی راحت باش🥲😂. اولش نمیدونستم کیه بعد برگشت گفت که فلانی‌ام مغازم اومدین و اینا یکبا ...

دورت بگردم ببخشید توروخدا هی سوال پیچت میکنم مرسی که کمکم میکنی✨️✨️

توی اون سه هفته که دیت نمیرفتی چیکار میکردین

بعد کلا معقوله دیت چجوریه چیکار میکنن توش

بعدش چیشد

هر کدوم که حالشو داشتی بگو چون من تا ابد میتونم سوال بپرسم😅

عجول نباش. اینکه اکثریت هم سن و سالهات همه توی رابطه ان به این معنی نیست دارن کار خوبی میکنن. اصلا آ ...

خب اونا هستن مگه من چیم از اونا کمتره که نباشم

بخدا نه رفتارم زشته نه قیافم😅😅🤣🤣 اصلا هم تعریف از خود نمیدونم چیه😆😆