2777
2789
عنوان

ب یکی حساسم و ازش متنفرم و تحمل کردن ش واقعا برام سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 45 پست
پسر همسر من شلغش یجوره ک نیست اینجامیدونم رنگینک دوس داره و وقتی بیاد رطب نیستبراش رطب فریز کردم ک ب ...

عزیز دلم همه مثل هم نیستن که شما یکی از اون فرشته هایی قربونت برم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم همه مثل هم نیستن که شما یکی از اون فرشته هایی قربونت برم

قربونت بشم ممنونم نظر لطفته

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
پسر همسر من شلغش یجوره ک نیست اینجامیدونم رنگینک دوس داره و وقتی بیاد رطب نیستبراش رطب فریز کردم ک ب ...

عزیزم از ذات پاک و خوش قلبیته

اینجوری هم حال دل خودت خوبه هم حال اون بچه

این بچه ها گناه دارن به اندازه کافی سرشون اومده امثال این خانم از یزید بدترن اما هر کاری کخ میکنه اول دودش تو چشم خودش میره

عزیزم از ذات پاک و خوش قلبیتهاینجوری هم حال دل خودت خوبه هم حال اون بچهاین بچه ها گناه دارن به انداز ...

ممنونم عزیزم فدات

ایشون دیگه اینقد بد گفته از پسر همسرش همه میشناسنش

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
عزیزم من نمیدونستم کیو داره میگه اول بفهم بعدا زر بزن

این خانم اسی از بس تاپیک درباره این بنده پسر شوهرش زده دیگه بدون توضیحات تاپیک میزنه 

چون تقریبا ۸۰درصد سایت میشناسنش😂

این خانم اسی از بس تاپیک درباره این بنده پسر شوهرش زده دیگه بدون توضیحات تاپیک میزنه چون تقریبا ۸۰در ...

والا من که خبر نداشتم ولی تو کامنت بعدی گفتم که نمیدونستم بعد یکی میاد این جوری چرت و پرت میگه واقعا جای تعجب داره

والا من که خبر نداشتم ولی تو کامنت بعدی گفتم که نمیدونستم بعد یکی میاد این جوری چرت و پرت میگه واقعا ...

خب ما هم اولش نمیدونستیم که تو نمیدونستی اونی هم که چرت و پرت گفت تو بودی که اومدی نوشتی زر زدی حالا با نوشتن زر زدی عقده و فشارهای درونی ات رو خالی کردی؟آفرین بهت برات دست میزنیم ایستادنی ،یکم رو خودت کار کن