2777
2789
عنوان

ب یکی حساسم و ازش متنفرم و تحمل کردن ش واقعا برام سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم درسته متنفری ولی کلاه تو قاضی کن،اون هم به هر حال پسر اون پدرم و برادر بچه ی شماست.

حتی اگه محبتی بهش نداری نشون نده و دستشو بگیر.

بخدا دیدم طرف زن ی مرد با سه تا بچه شد، بچه های مرده رو گذاشته رو چشماش آنقدر خواهر و برادر هوای همون دارن، یا زنه فوت کرده بیشتر از مادر واقعیشون از رفتنش ناراحت بودن.

اره میگفت دیه ش رو به کی میدن

یادتونه بالغ بر ۵تا تاپیک زد

حالا الحمدالله بچه هم مثل اینکه فوت نشده بود

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
امثال این زن باباها کی از زمین محو بشن اون بچه بی گناه چقد دلم سوخت

یبار میگفت پسر همسرم شهر دیگه دانشجوعه شوهرم میره ترمینال براش بلیت میگیره من خوشم نمیاد

بهش گفتم پدرشه ها میخوای مرد همسایه بره؟

یبار میگفت پسر همسرم شهر دیگه دانشجوعه شوهرم میره ترمینال براش بلیت میگیره من خوشم نمیادبهش گفتم پدر ...

بخدا ندیده دلم برا اون پسر سوخت ،چیشد تو ک میدونستی طرف شرایطش اینه وقتی قبولش کردی باید پسرش هم قبول کنی ،یه همسایه داشتیم الان رفتن از محل ولی زن اول مرده فوت شده بود زن دوم آورده بود این زنه روزی ۶۰بار شلنگ خیس میکرد پسر مرده رو کتک میزد تا یه روز اهل محل ریختن به زور از زیر دستش درش آوردن انقد خون استفراغ کرد که افتاد بیمارستان

نقشه برای مرگش کشیده بودهمه این آرزوهای بدش برای اون پسر برمیگرده به خودشخودشه که هر روز حالش بده و ...

پسر همسر من شلغش یجوره ک نیست اینجا

میدونم رنگینک دوس داره و وقتی بیاد رطب نیست

براش رطب فریز کردم ک بیاد براش درست کنم.

من نمیدونم چرا امثال اینا اسم ما زن باباها رو خراب میکنن

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!