الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم درسته متنفری ولی کلاه تو قاضی کن،اون هم به هر حال پسر اون پدرم و برادر بچه ی شماست.
حتی اگه محبتی بهش نداری نشون نده و دستشو بگیر.
بخدا دیدم طرف زن ی مرد با سه تا بچه شد، بچه های مرده رو گذاشته رو چشماش آنقدر خواهر و برادر هوای همون دارن، یا زنه فوت کرده بیشتر از مادر واقعیشون از رفتنش ناراحت بودن.
یبار میگفت پسر همسرم شهر دیگه دانشجوعه شوهرم میره ترمینال براش بلیت میگیره من خوشم نمیادبهش گفتم پدر ...
بخدا ندیده دلم برا اون پسر سوخت ،چیشد تو ک میدونستی طرف شرایطش اینه وقتی قبولش کردی باید پسرش هم قبول کنی ،یه همسایه داشتیم الان رفتن از محل ولی زن اول مرده فوت شده بود زن دوم آورده بود این زنه روزی ۶۰بار شلنگ خیس میکرد پسر مرده رو کتک میزد تا یه روز اهل محل ریختن به زور از زیر دستش درش آوردن انقد خون استفراغ کرد که افتاد بیمارستان