2777
2789
عنوان

معاينه دختر قبل عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 3398 بازدید | 121 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كجا ديدن؟چرا من نديدم😢

اااا خودمم یبار تاپیک زدم عکسمو گذاشته بودم

تیکر بارداری نیست روز بهم رسیدنمونه 6ساله میشیم  عشق❤ از اونجایی شروع شدکه حالم به هیچ چیز خوش نشد اِلا دوست داشتنت💋
اره عزیزم اما ادم وقتی اطلاعات کافی نداره همین چرت و پرتها هم روش اثر میذاره

منم خودم با كلي استرس رفتم با اينكه از خودم خبر داشتم و ميدونستم كارِ خطايي نكردم،كلا اين موضوع براي خيلي از دخترا مهمه.مخصوصا توو خانواده هايي كه مُقيدن.گذشته ازون اگر نوعش رو بدوني خيلي بهتر ميتوني رابطه داشته باشي بعد از ازدواج،ترس از دردِ زياد و اينكه چطوري ميشه و نميشه نداري.

سالِ جديد بهترين سالِ زندگيِ منه،هم مهربونتر ميشم با شوهرم و اشتباهاتمو تكرار نميكنم هم مامان ميشم🤩😍🤪😎
اااا خودمم یبار تاپیک زدم عکسمو گذاشته بودم

من نديدم.خوب ايشالا ي بار توو ي تاپيك كه هر دومون هستيم همو ميبينيم.شايد ي روزي😁😁

سالِ جديد بهترين سالِ زندگيِ منه،هم مهربونتر ميشم با شوهرم و اشتباهاتمو تكرار نميكنم هم مامان ميشم🤩😍🤪😎
منم خودم با كلي استرس رفتم با اينكه از خودم خبر داشتم و ميدونستم كارِ خطايي نكردم،كلا اين موضوع براي ...

اره من وقتی نوعشو دونستم دیگه موقع رابطه خیلی راحت بودم

تیکر بارداری نیست روز بهم رسیدنمونه 6ساله میشیم  عشق❤ از اونجایی شروع شدکه حالم به هیچ چیز خوش نشد اِلا دوست داشتنت💋
من نديدم.خوب ايشالا ي بار توو ي تاپيك كه هر دومون هستيم همو ميبينيم.شايد ي روزي😁😁

ایشالله

منم خودم با كلي استرس رفتم با اينكه از خودم خبر داشتم و ميدونستم كارِ خطايي نكردم،كلا اين موضوع براي ...

اره عزیزم 

من که خیلی سر این قضیه استرس داشتم بعد عقد رفتم دکتر گفت پردت سالمه اما ممکنه خونریزی نکنی و دردم نداشته باشی!!!! بعد عروسی تا چند ماه خون میدیدم و درد زیاد هر بارم میرفتم دکتر میگفت پردت ضخیمه موندم اون دکتره تو عقد چه طور اونجور گفت تازه تا شب عروسی هم ترس از خون ندیدن داشتم اه چه روزای بدی بود 

اره عزیزم  من که خیلی سر این قضیه استرس داشتم بعد عقد رفتم دکتر گفت پردت سالمه اما ممکنه خونری ...

همه كه خون نميبينن،من اصلا هيچي نديدم،الانم دو ساله ازدواج كردم،هيچ وقت از همون اولش أذيت نشدم،نه درد نه خون،خداروشكر

تهرانم هستين اين سوالو ميپرسين 😐 هر دكتري ميره پاشه بره😐 

منم تهرانم. 

پيش بهترين پزشك رفتم . نامه هم نمي خواستم تازه فقط معاينه، گفت بايد همراه بياري ديگه تنها نياي هااااا! اينقدر بد رفتار كرد. بيشعور يادم نميره.😔

بعضیا یک نفر به عنوان شاهد میخوان که زیرشو امضا کنه

بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!