2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله دار قبل موعد

77 بازدید | 9 پست

میدونم زود زدم، دو سه روز مونده به موعد. ولی دیشب خواب دیدم در هفته ۳۸ بارداری ام، و دارم به کمک خواهر شوهرم توی خونه تشک و تجهیزات آماده میکنم که توی خونه زایمان کنم😊😀 صبح بیدار شدم رفتم سرویس، ولی وقتی رفتم بیرون گفتم بذار بی بی چک بزنم. یه هاله افتاد که نمیدونم توی عکس هم معلومه یا نه.. سوالم اینه با هاله بی بی چک تا حالا باردار بوده کسی؟؟ 

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم ممکنه باردار باشی.اگر عقب انداختی مجدد تست بزن.اینجوری دیگه مطمئن میشی.من هم زمان بارداری ...

برا من دو روز مونده. هاله تون خیلی واضح بود یا در همین حد ها بود؟ 

یک کم پر رنگ تر از این اما کاملا دیده نمی‌شد.ممکنه دیرتر لقاح انجام شده باشه برای همین کم رنگه

یه تاپیک قبل تر در مورد لانه گزینی نوشتم، میشه اونو بخونی؟ از حدودای ۲۲ تا ۲۴ سیکل درد پریودی داشتم و ترشح زیاد. اول گفتم نکنه تخمک داره دیر آزاد میشه. بعد گفتم نه خب من کیت تخمک گذاری گذاشته بودم دیگه ۱۷ سیکلم کاملا یه خط شد. بعد روز ۲۳ بود یا ۲۴, که قشنگ حس میکردم تا دو دقیقه دیگه پریود میشم ، اینقد واضح. تجربه داشتی؟ اونا بخاطر چی بود؟ فرداشم خودش رفع شد

یه تاپیک قبل تر در مورد لانه گزینی نوشتم، میشه اونو بخونی؟ از حدودای ۲۲ تا ۲۴ سیکل درد پریودی داشتم ...

بله عزیزم درد پریودی اوایل بارداری طبیعیه که کم کم رفع میشه و دردهای کشش عضلات شکم شروع میشه.اصلا به چیزهای بد فکر نکن و بسپار به خدا.آرامش داشتن از همه چیز مهم تره.

تا الان چند روز عقب انداختی؟به نظرم یک بی بی چک دیگه بزن. یا این که برو آزمایش بتا بده

عقب ننداختم هنوز.. دو روز به موعدم مونده.. ببینم روز موعد پریود میشم یا نه