2777
2789
عنوان

معاينه دختر قبل عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 3398 بازدید | 121 پست

پرده آسيب نميبينه مگر اينكه جسمِ سخت و يفتي وارد بشه،نه با پريدم از بلندي نه با افتادن نه با ورزش نه با دوچرخه سواري آسيا نميبينه

سالِ جديد بهترين سالِ زندگيِ منه،هم مهربونتر ميشم با شوهرم و اشتباهاتمو تكرار نميكنم هم مامان ميشم🤩😍🤪😎
سلام نگين جونم خوبي؟صبح ي تاپيك زدم جات خالي بود،موضوعش اين بود كه دوست داريد چهره ي كدوم كاربرو ببي ...

کسی منو حدس نزد؟

تیکر بارداری نیست روز بهم رسیدنمونه 6ساله میشیم  عشق❤ از اونجایی شروع شدکه حالم به هیچ چیز خوش نشد اِلا دوست داشتنت💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم شما کدوم  زمانو میگی ولی الان همه چی تغییر کرده

من که خودم دهه شصتیم اما الانم تو همین اصفهان خیلی مهمه 

شوهرم شمالیه داشتیم میرفتیم ماه عسل  مادر شوهرم لهم گفت دستمال که مامانت بهت داده!!! پس تقریبا هنوز واسه هیلی شهرها مهمه

جاریمم امسال عروسی داشت از اونم خواستن اونم قزوینیه 

سلام عزیزم.ااا حیف شد حتما منم عکس میزاشتم

اره چشممون به جمالت روشن ميشد،اشكال نداره.ي سري ديگه ايشالا

سالِ جديد بهترين سالِ زندگيِ منه،هم مهربونتر ميشم با شوهرم و اشتباهاتمو تكرار نميكنم هم مامان ميشم🤩😍🤪😎
من که خودم دهه شصتیم اما الانم تو همین اصفهان خیلی مهمه  شوهرم شمالیه داشتیم میرفتیم ماه عسل ب ...

رسم خیلی مسخره ایه ما شمالی هستیم تو رشت دیگه کسی اینکارو انجام نمیده.مگر اینکه تو روستا ها

تیکر بارداری نیست روز بهم رسیدنمونه 6ساله میشیم  عشق❤ از اونجایی شروع شدکه حالم به هیچ چیز خوش نشد اِلا دوست داشتنت💋
پرده آسيب نميبينه مگر اينكه جسمِ سخت و يفتي وارد بشه،نه با پريدم از بلندي نه با افتادن نه با ورزش نه ...

اره عزیزم جالبه من کلیم مطالعه میکردم درین زمینه اما تو سایتها هم چرت و پرت زیاد نوشته و علنی نیست

اره چشممون به جمالت روشن ميشد،اشكال نداره.ي سري ديگه ايشالا

ایشالله.تو سایت بیشترشون منو  دیدن

رسم خیلی مسخره ایه ما شمالی هستیم تو رشت دیگه کسی اینکارو انجام نمیده.مگر اینکه تو روستا ها

اره خیلی مسخرست شوهر منم رشتی!!!! خانواده همسرم واسه همه عروسا این رسما دارن متاسفانه

اره خیلی مسخرست شوهر منم رشتی!!!! خانواده همسرم واسه همه عروسا این رسما دارن متاسفانه

موفق باشید

کسی منو حدس نزد؟

نه ،زده بودم كدوم كاربرو دوست داريد ببينيد،همه اومدن گفتن منو حدس بزنيد،منم حدس بزنيد،كلا ي جور ديگه شد فضا😂😂😂ولي همه همديگرو حدس زدن،بعضيا هم عكس گذاشتن

اره عزیزم جالبه من کلیم مطالعه میکردم درین زمینه اما تو سایتها هم چرت و پرت زیاد نوشته و علنی نیست

اره خوب،ولي نبايد به چرت و پرتا هم توجه كرد