2777
2789
عنوان

از عقدم پشیمونم چجوری جدابشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3879 بازدید | 129 پست
مسافرت و شب یلدایی و اینا اصلا واجب نیستتو رو خدا بزرگ بشید بعد شوهر کنید ما هیچ کدوم اینا رو نداشتی ...

این حرفارو نزنید الکی رویایی صحبت نکنید 

تو این وضع اقتضادی صد سال با حقوق کارمندی کار کنیم یه خونه بخریم 

این خانوم همین دوران عقد داره بهش سخت میگذره اگه نتونه خودشم کار کنه وقتی بره تو زندگی هرینه ها ده برابر بیشتر میشه بچه بیاد ک دیگه هیچی اگر خونه  هم نداشته باشن پس انداز برا خونه خریدن و اجاره خونه و قسط و ..باور کن خوده اون پسره هم اذیت میشه دوران عقد و نامزدی برای همین چیزاست که ببینید بهم میخورید از همه نظر یا نه 

من اگه جای ایشون بودم و بقول ایشون عاشق طرفم بودم خب همه تلاشمو میکردم خودمم کار کنم تا جای ممکن قناعت کنم ولی نمیشه برا همه ی نسخه پیچید شاید ایشون نمیتونه

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حرفارو نزنید الکی رویایی صحبت نکنید تو این وضع اقتضادی صد سال با حقوق کارمندی کار کنیم یه خونه ب ...

خوب مگر بقیه پسرا چین الان اکثر اقایون کارمندی حقوق میگرن 

کارای آزاد هم اکثرا خوابیدست 

تک و توک هستن که دارن راحت زندگی میکنن 

خوشبخت بشی عزیز دلم .. من آدم های زیادی در اطرافیانم دیدم که وقت ازدواج و عقد هیچی نداشتن و الان صاح ...

ممنون عزیز جان به لطف خدا ان شالله

خدا روشکر تو این یکسال اخیر با تلاش هم تونستیم

هم هزینه جراحی مادر همسرم جور کنیم ایشون جراحی کرده به لطف خدا دیگه از درد کشیدن راحت شد

هم تونستیم یه ماشین بخریم

من فکر میکنم اگه دونفر باهم تلاش کنن میتونن تو زندگی به جای خوب برسند

«جانانِ من سفر کرد، با او برفت جانم»

این همه مرد به فکر شرایط بهترن ، نمیشه شرایط رو همیشه ثابت نگه داشت ، ادم باید به فکر پیشرفت باشه ، ...

شاید تغییر شرایط در توان اون اقا نباشه

اگه شغل یا جایگاه بهتری بود اقا به سمت اش میرفتن ولی خوب نیست ک تغییری ایجاد کنن

باید همه ی اینهاااا قبل ازدواج مشخص میشد ک شد 

بعد ازدواج چنین توقعاتی تشنج زندگی بیشتر میکنه 

خوب مگر بقیه پسرا چین الان اکثر اقایون کارمندی حقوق میگرن کارای آزاد هم اکثرا خوابیدست تک و توک هستن ...

خب اینو خود این خانوم باید تصمیم بگیره راجع بهش با توجه به شرایط خودش 

شاید میدونه خواستگار با وضع مالی بهتر هم براش میاد یا اصلا خونه پدرش راحت تره 

ولی اینکه بگیم صبر کن قناعت کن بهتر میشه بنظرم دروغه خدایی نکرده تهش کارشون میشه طلاق با بچه و بعد از جند سال زندگی و یا هر روز دعوا و غر زدن و ..باید از الان یه فکر اساسی کنن 

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

ممنون عزیز جان به لطف خدا ان شاللهخدا روشکر تو این یکسال اخیر با تلاش هم تونستیمهم هزینه جراحی مادر ...

دقیقا حق با شماست یک زندگیه مشترک  خوب با تلاش یک نفر ساخته نمیشه  ...معلومه دختر خوبی هستین و ذاتت خوبه امیدوارم بهترین اتفاق ها برا جفتتون بیفته باهم 

خبری نیست. 

قضاوت آسونه خیلی زجر کشیدم نمی‌خوام جزئیاتشو بگم

ببین همه چیز پول نیستا اینم در نظر بگیر

ما یه فامیلی داریم ۷ تا خواهرن 

آخری میگفت شوهر من به همه سر باشه و واقعا هم شد شوهرش از اینایی بود که وقتی با ماشینش میومد هیچ کس حتی اسم ماشینشم نمیدونست 

انقد پولدار بود

ولی سه بار زده بود دماغ زنشو شکسته بود و هزار تا مشکل دیگه سه تام بچه داره ولی پووووووول داره خیلی وقتی ازدواج کردن کل فامیل زنشو برد آزاد مکه 

برای روز مادر به مادرزنش یه کیفی داد شاید ۱۵ ۱۶ سال پیش ۸۰۰ تومن 

اصلا مشخص نیست طلاق بگیری بعدی پولدار بیادبرات 

شوهر منم سه ماه بعد عدوسیمون بیکار شد انقد سختی کشیدم که حد نداره بعد از ۷ سال اولین مسافرتمون رو رفتیم ولی دارم زندگی میکنم 

نمیخوام مقایسه کنم شما رو یا زخم زبونی بزنم خدای نکرده 

فقط میگم تمام شرایط رو بسنج

این حرفارو نزنید الکی رویایی صحبت نکنید تو این وضع اقتضادی صد سال با حقوق کارمندی کار کنیم یه خونه ب ...

شما هم اینقدر دخترا رو لوس نکنید

اگه یه پسری بابای پولدار نداره باید بره بمیره از نظر شما؟

پسری که عرضه داره کار میکنه ولی درآمدش اونم اول زندگی دیگه به چیزای غیرضروری نمیرسه

این خانم میگه از الان به فکر یلدام!!!یعنی ببین چه انتظاراتی که نداره حتما ست کامل لباس زمستونی و طلا میخواد...تازه میگه با عشق ازدواجم کرده

تو این دوره و زمونه به قول شما همه باید درک داشته باشن تا زندگی پیش بره همه از جمله خانواده دختر و دختر.خانواده پسر هم یه جور دیگه

شما هم اینقدر دخترا رو لوس نکنیداگه یه پسری بابای پولدار نداره باید بره بمیره از نظر شما؟پسری که عرض ...

کبوتر با کبوتر باز با باز هر کسی باید بره با شبیه خودش از نظر مالی اگرم توانایی هندل کردن یه سری چیزارو نداره ازدواج نکنه مثل خیلیا ک این دوره ازدواج نمیکنن میگن همینجوری مجردی راحت تریم 

من گفتم اگر خودم بودم کار میکردم سعی میکردم قانع باشم اگر طرفمو دوست داشتم 

اما انتظارات این خانومم زیاد نیست مجبور نبست تحمل کنه اگر نمیتونه و خونه ی پدرشم راحته اصراری نیست٫والا خود پسره مطمعن باش بیشتر اذیت میشه در اینده تا این خانوم چه لطفی داره زندگی همش با دعوا و غر زدن و نارضایتی

کبوتر با کبوتر باز با باز هر کسی باید بره با شبیه خودش از نظر مالی اگرم توانایی هندل کردن یه سری چیز ...

پسر مردم بازیچه نیستا

این کبوتر با کبوتر و اینا مال قبل عقده که معمولا دخترا عشق کورشون میکنه

خسته شدم ازین که دنبال یه چیزی دویست تومان ارزونتر بگردم بخدا درک نمیکنید چی میگم دوماه مونده شب چله ...

من ای حرف شما کاملا درک میکنم چون تو این موقعیت قرار داشتم ۳نامزد بودم بابت هرچیز کوچیک هزار پروسه ناراحتی بود قبلش ایقذ کوتا اومدم دیدم نه دارن دیگ تو خورد میکنن تا قدر بدونن زدم بهم من الان روزی هزار خداروشکر میکنم 

هم با اخلاق بد.هم دخالت هم بی پولی .گفتم ظلمی میخا در حق خودم کنم زدم بهم 

الهی بگردم 

مام اون اوایل اینجوری بودیم 

یادمه قبل اون اولین باری ک تو ذوقم خورد سوپری رفتیم من تا قبل ازدواج همیشه بهترین چیزارو میخریدم،هیچوقت مبلغ این چیزا برام مهم نبود ولی اونجا فهمیدم انگار پولش کافی نیست و نمیشه چیزایی که نیاز داریم بخریم و با یکی دوتا پفک و بستنی برگشتیم بیرون

هیچوقت نمیتونستم با خیال راحت لباس بخرم منی ک تفریحم خرید بود الان حتی نمیتونستم ی شلوار جین بخرم 

پدر مادرم کمکم میکردن ولی من خجالت میکشیدم میگفتم نه بهم میده و پولو برمیگردودندم 

من دوماه بعد عقد میخواستم جدا بشم 

خیلی اختلاف مالی داشتیم 

هم دوسش داشتم هم دلم میسوخت براش 

بخدا درکت میکنم من حتی فامیلام مسخرم میکردن 

همه اینایی ک دارن سرزنشت میکنن هیچکدوم جای تو نیستن 

عزیزم اگه حس میکنی ممکنه شرایطش بهتر نشه یا نمیتونه شغلشو عوض کنه قشنگ بشین فکراتو بکن 

نمیگم زود جدا بشی اصلا بعد جدایی شاید اوضاع خیلی بدتر بشه 

ولی اگر اذیتی و نمیتونه اوضاع رو بهتر کنه جفتتون گناه دارید خودتو عذاب نده تمومش کن

طلا گرمی یازده تومنه ایران و همین آدما که اینجا به من میتوپن که چشاتو باز نکردی وقتی شوهرت برات عیدی ...

من به شخصه یلدایی نداشتم

شما انتظاراتتو با شرایطی که توش هستی تنظیم کنی اینهمه بهت فشار نمیاد

دقیقا با کدوم عشق ازدواج کردی؟!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.