2777
2789
عنوان

از عقدم پشیمونم چجوری جدابشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3870 بازدید | 129 پست
خسته شدم ازین که دنبال یه چیزی دویست تومان ارزونتر بگردم بخدا درک نمیکنید چی میگم دوماه مونده شب چله ...

بهترین راه اینه که خودت هم کار کنی 

بچه نیستی که ۳۴ سالته

شرایط رفته رفته بهتر میشه معمولا

همه اول زندگیشون رفاه کامل ندارن که

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی سرکوفت میزن ؟ فک میکنی اونایی که سر کوفت میزنن ذره ای تو براشون مهمی؟ من تو فامیل خیلی سرکوفت میز ...

دقیقا من فهمیدم اطرافیانم یه مشت آدم حسود و خاله زنکن که فقط بلدن فضولی کنند و پشت سرت حرف بزنن. وقتی هم که میخواستم ازدواج کنم خودشون رو میکشتن که بفهمن تو چه مرحله ای هستیم و شوهرم چجوریع و چیکار میکنه برام ولی روز عقدم نه اومدن نه تبریک گفتن. خداروشکر تونستم بالاخره بشناسمشون

جلوی ضرر رو از هر جا بگیری منفعتهباهاش صحبت کن توافقی جداشو اگه هنوز دوستش داری و میبینی مرد با عرضه ...

با اون جمله اخرتون مخالفم «ازش بخواه به فکر درآمد بهتر باشه»

اسی خودش شرایط دیده و بله داده با این توقع ک شغلشو جوری تغییر بده ک درامدش بیشتر بشه فقط شوهرشو اذیت میکنه 

@niniyar‍ کاربر فحاش و وحشی نفرینم میکنه بی شخصیت

تو روانی هستی برو بیرون خب از تاپیکش مجبورت ک نکردن میبینی حالش بده 

تویی ک اعتقاد به خدا و پیغمبر داری اون خدا بهت نگفته قضاوت نکن بقیه رو ؟چ بسا تو مجازی ک تو طرف رو نمیشناسی اصلا میشینی قضاوت میکنی ؟نه اعتقاد داشته باش نه نماز بخون نه بیا مردم رو قضاوت کن و فحاشی کن 

خبری نیست. 

اره بودیم اشتباه کردم می‌دونم خودم

معلومه نه دوست داشتنتون پایه و اساس داشته نه ازدواجتون

زودتر تموم کن این ازدواج بی اساس رو

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
@niniyar‍ کاربر فحاش و وحشی نفرینم میکنه بی شخصیت

عزیزم بیخیال شو 

استارتر الان حالش خوب نیست یه چیزی گفته

بهتره همدیگر رو درک کنیم تو این شرایط 

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

ولا

من و همسرم (عقدیم)

داریم باهم کار میکنیم زندگیمو بسازیم

تازه ما مخارج مادرشوهرم میدم

روزای سخت تو زندگی هر زوجی هست

باید پشت هم باشید تلاش کنید 

ادم قبل عقد شرایط طرف مقایلش میبنه

یا نباید قبول کنه یا اگه قبول میکنه پاش بمونه 

الان زندگی بخاطر شرایط اقتصادی سخت شده

باید هوایی همدیگه داشته باشید

من خودم تو ناز نعمت بزرگ شدم تک دخترم

اما از همسرم نه طلا یلدایی خواستم نه عیدیی

همین که بیادم باشه برام یه شال یا گل بگیره کافیه

چیژی مهمه اخلاق وپشت کار و شخصیتشه

که من شیفتشم 

به لطف خدا و تلاش دونفرمون زندگیمو میسازیم روزای خوبم میاد

«جانانِ من سفر کرد، با او برفت جانم»

درکت میکنم راست میگی واقعا سخته

مخصوصا وقتی بری تو زندگی

خونه ماشین داره؟

اگر واقعا وضعش خوب نیست و میدونی در اینده هم بهتر نمیشه جدا شو چون هم اون اذیت میشه هم خودت 

اما اگ میتونی خودتم کار کن باهم کار کنید این دوره اکثرا با ی درامد نمیتونن زندگیو جلو ببرن

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

عزیزم نمی دونم چی بگم ولی هم حق با شماست هم حق با نامزدت ۵۰   ۵۰ هستین.  به این خاطر نمیشه یک‌طرفه قضاوت کرد ولی امیدوارم خدا بهترین مسیر رو نشونت بده خوشبخت و عاقبت خیر شی الهی

ولامن و همسرم (عقدیم)داریم باهم کار میکنیم زندگیمو بسازیمتازه ما مخارج مادرشوهرم میدمروزای سخت تو زن ...

خوشبخت بشی عزیز دلم .. من آدم های زیادی در اطرافیانم دیدم که وقت ازدواج و عقد هیچی نداشتن و الان صاحب بهترین ها هستن 

فکر میکنم شما هم در آینده جز همین دسته از آدما هستین 

خبری نیست. 

با اون جمله اخرتون مخالفم «ازش بخواه به فکر درآمد بهتر باشه»اسی خودش شرایط دیده و بله داده با این تو ...

این همه مرد به فکر شرایط بهترن ، نمیشه شرایط رو همیشه ثابت نگه داشت ، ادم باید به فکر پیشرفت باشه ، پیشنهادم بهتر از طلاقه ، نمیشه با همینی که هست زندگی ساخت