با عشق عقد کردیم الان پشیمونم چون شرایط مالی مون جور نیست برای کوچکترین خریدها روزها استرس میگیرم چون باید ارزونترینشو گیر بیارم پنج ماه شده دیگه نمیکشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
طلا گرمی یازده تومنه ایران و همین آدما که اینجا به من میتوپن که چشاتو باز نکردی وقتی شوهرت برات عیدی ...
ب قول خودت طلا گرمی ۱۱ تومنه. باید خانوادت درک کنن. ک پسر جوون مگه چقد درامد داره ک همش طلا و چیزای گرون هدیه بیاره.
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
بگو بدل بیاره آخه مردم از کجا میخوان بفهمن طلاست یا بدله
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...