2777
2789
عنوان

از عقدم پشیمونم چجوری جدابشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3574 بازدید | 128 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم بفهمم آبروی عشقم بره 😭

ن عزیزممم

به کسی چیزی نگو 

برو گوشواره بدل بخر زیاد سنگین نباشه 

رنگشم خوب دقت کن 

اون بدل رو هم فقط تو مهمونی ها گوشت کن تو خونه گوشت نکن

طلا گرمی یازده تومنه ایران و همین آدما که اینجا به من میتوپن که چشاتو باز نکردی وقتی شوهرت برات عیدی ...

ب قول خودت طلا گرمی ۱۱ تومنه. باید خانوادت درک کنن. ک پسر جوون مگه چقد درامد داره ک همش طلا و چیزای گرون هدیه بیاره.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
حرف زدن بلدی که عین آدم باهات حرف بزنن؟!اینقدر بیشعور و نفهمی نفرین میکنی !ولی به دعا گربه سیاه بارو ...

عجب آدم شب مغزی هستی ببین به حد کافی بابت زندگیم اعصابم خورده برو بیرون به سوژه دیگه پیداکن

بگو بدل بیاره آخه مردم از کجا می‌خوان بفهمن طلاست یا بدله

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...