2777
2789
عنوان

از عقدم پشیمونم چجوری جدابشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2660 بازدید | 125 پست
نمی‌ریم کنسل شد سرکوفت میخورم اگر شب یلدا هم برام نیارن

کی سرکوفت میزن ؟ 

فک میکنی اونایی که سر کوفت میزنن ذره ای تو براشون مهمی؟ 

من تو فامیل خیلی سرکوفت میزدن جرا عروس نمیشی ولی من کار خودمو کردم و وایستادم تا یکی که بدلم باشه بیاد ولی همونایی که میگفتن چرا عروس نمیشی هم بخودشون زحمت ندادن بیان عروسیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امکانات اولیه زندگی می‌خوام نه حتی متوسط نیست از الان فکر شب یلدام این سایت اون سایت ببینم وسیله هوا ...

خودتم برو سرکار

.. اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

داشتم فکر نمی‌کردم اینجور باشه از الان بفکر شب یلدام ،هفته بعد قرار بود بریم مشهد پولامون کم اومده ه ...

مسافرت و شب یلدایی و اینا اصلا واجب نیست

تو رو خدا بزرگ بشید بعد شوهر کنید 

ما هیچ کدوم اینا رو نداشتیم اوایل زندگی تازع الان بعد ۱۵ سال زندگی وضعمون خوب شده

زندگی همینه ساختن و قناعت 

عزیزم باید قبل ازدواج به این مورد توجه می کردی

الان هم می تونی جدا بشی ولی بدون مقصر خودتی و ممکنه اطرافیان باهات برخورد خوبی نداشته باشن

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

احمق منم یا تو عجیبه😁😅تو چشم نداشتی از سرع مستی جواب بله دادیآدم خربزه میخوره پا لرزشم میشینه

بسه دیگه چقدر بیکاری برو پی کارت 

این بنده خدا از خوشی نمی‌خواد جدا بشه الان دنبال راهی است نه دعوا 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
سرکوفت میشنوم

اهمیت نده به حرف دیگران

بخدا فقط خودتون مهمید. کی دیگه میتونه هر مناسبت راحت طلا بگیره؟ منم تازه عقد کردم برای یلدا هیچ توقعی ندارم چون این چیزا قرار نیست خوشبختم کنه. اگه شوهرت دوستت داره و براش مهمی و توهم دوستش داری باهم زندگیتونو بسازید. همین افرادی که سرکوفت میزنند بهت طلاق بگیری بازم سرکوفت میزنند بهت قول میدم

میترسم بفهمم آبروی عشقم بره 😭

اخی دوستش داری هنوز؟

به نظر من یه مدت استپ کن قشنگ به همه چیز فکر کنید

اگه واقعا دوستش داری حیفه از دستش بدی

رسم و رسومات و این چیزا در برابر دوست داشتن مهم نیست 

ولی در مورد تفریح و سفر حق داری سخته زندگی اینجوری

قشنگ بشینید دودوتا چهار تا کنید مشاور هم برید بعد درست تصمیم بگیرید

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  
سرکوفت میشنوم

با فرد دیگه ای هم ازدواج کنی شاید همین باشه باید از خودت و حریم شخصی ات دفاع کنی

باید بگی این پول قرار سرمایه زندگی بشه گذاشتیم بانک فلان بشه مثلا

شما ک میدونستی چنین اطرافیانی داری برای چی با وضع مادی این اقا ازدواج کردی؟ بهش گفتی طلاق یا نه؟

خسته شدم ازین که دنبال یه چیزی دویست تومان ارزونتر بگردم بخدا درک نمیکنید چی میگم دوماه مونده شب چله ...

۳۴ سالت وبچه هم نیستی پس نمیتونی بگی بدون فکر ازدواج کردی تواین شرایط مملکت خیلیا یا ازدواج نمی کننن یا سعی می کنن قانع باشن بخصوص سر طلا

ببین من اینو تعریف میکنم اصلا پز یا هرچی ک نی نی سایت های می‌خوام بگن نیست 

شوهرم ماهی ۷۰ ملییون در میاره بخدا از بیستم تا الان هیچی هیچی نداریم 

امروز پیاز نداشتم غذا درست کنم 

پس فکر نکن همه  گل بلبل هست