2777
2789
عنوان

از عقدم پشیمونم چجوری جدابشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2660 بازدید | 125 پست

کار کنین هر دو 

عشقی نمیبینم نمیدونم منظورت از با عشق ازدواج کردیم چیه دقیقا

زندگی خیلی سخته گلم 

خیلی پست و بلندی داره 

اوایل که عشق شدیدتره تحمل خیلی چیزا راحت تره شما الان کم اوردی 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روی همه چیز روزها فکر میکنم خب لعنت به این سبک زندگی کردن ما

دیگه اونم تو این اوضاع گرونی واقعا سخته ،چی بگم اگه امکانات بیشتر و بهتر میخوای خب این نداره و فقط خودتون و عذاب میدین یا باید بسازی یا تمومش کن 

کار کنین هر دو عشقی نمیبینم نمیدونم منظورت از با عشق ازدواج کردیم چیه دقیقازندگی خیلی سخته گلم خیلی ...

اره دقیقا کم آوردم توی این پنج ماه فقط سختی کشیدم اخلاق خودشم خراب شده

داشتم به این افتضاحی نبود الان دیگه خیلی داره گندش درمیاد یه سفر شش تومنی نمیشه رفت

تو مجردی رفاه خوبی داشتی؟

اگه آره پس باید طاقت خودت رو هم تو ازدواج درنظر میگرفتی

و گرنه جدا شدن به این راحتیا نیست

توروخداااا قبل عقد چشماتونو وا کنید

پسرمردم و خونوادش مسخره شما نیستن 

عروس ما هم همین کارو باهامون کرد بلانسبت شما ،باباش مستاجر بود حتی یه دوچرخه هم نداشتن بخدا برا ما این چیزا مهم نبود اصلا هم به روش نیاوردیم....

برا عقدش همه چی از تالار گرفته تا کوچکترین چیزا به انتخاب و سلیقه خودش بود

اما بعد عقد،چون گدازاده بود زد زیر همه چی به داداشم گفت تو در شأن من نیستی برا عقدم سنگ تموم نذاشتی.....

یعنی بی پولی به همین زودی عشق رو از بین میبره؟😥

ببین منم امکان داره با کسی ازدواج کنم که وضع مالیش انچنان خوب نباشه حدودا ماهی ۳۰تومن درامد داره و خونه و ماشینم نداره 

ولی خب من هم درامدم بیش تره و هم ماشین و پس انداز دارم ممکنه منم بعدها پشیمون بشم از ازدواج کردن باهاش ؟😣

دیگه اونم تو این اوضاع گرونی واقعا سخته ،چی بگم اگه امکانات بیشتر و بهتر میخوای خب این نداره و فقط خ ...

امکانات اولیه زندگی می‌خوام نه حتی متوسط نیست از الان فکر شب یلدام این سایت اون سایت ببینم وسیله هوایی که باید بیارم کجا ارزونه

ببخشید اون اومده خاستگاری و شما شرایطشو دیدی و قبول کردی. مجبورت کردن مگه؟تحمل سختی ندارین ازدواج نک ...

فکر میکنن زندگی بچه بازیه و خاله بازیه

فقط عشق اینو دارن بگن ازدواج کردیم

آواکادو سایت🥑                                                            

فکر میکنن زندگی بچه بازیه و خاله بازیهفقط عشق اینو دارن بگن ازدواج کردیم

آره والا.

ببخشید ب عشق بوس و بغل ازدواج میکنن. فک میکنن همش همین چیزاس

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

اسی من کاملا درکت کردم تو شرایط تو بودم و هستم 

صدبار تا پای طلاق رفتم 

ولی نشستم قشنگ فکر کردم گفتم جز شرایط مالی 

اگه برگردم خونه پدرم و جدا بشم چی در انتظارم است 

دیدم با همسرم تلاش کنم و زندگیمونو بسازم خیلی بهتره چون بعد جدایی ازدواج خوبی هم نمی‌دیدم 

ولی اگه تو واقعا کم آوردی و میدونی جای پیشرفت نیست و بعد جدایی شانس ازدواج خوب داری جدا شو 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم