2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 81582 بازدید | 1146 پست
دیروز اومد دعوا کرد دیگه . صفحه 47 رو نخوندی ؟

دختر من عزیز من الان لحظه هست که باید فکر خودتو آروم کنی اصلاً عصبانی نشو هرگز و آرامش خودتو حفظ کن . 

چون وقتی عصبانی بشی همه انرژیت میره 

فقط با برادرت خیلی محکم و سفت همه تلاشتو بکن خونه بخوره به نامتون حتی اگر آبروریزی شد باز هم هیچ ایرادی نداره مطمئن باش الان هرچی بشه بهتر از بعدا هست الهی که خدا پشت و پناهت باشه کفر نمی‌گم اما خدا پشت من نبود و امیدوارم که برام در آینده جبران کنه حتی بیخیال درست شو ولی برا این موضوع یه لحظه هم نشین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نظر عاقلانه میدمنه نظر احساسیاون مرد حدود پنجاه و خورده ای سالشه و قطعا رو پای خودش به جایی رسیده ...

اون خانم که تحمل کرده یکسال دیگم روش که دخترش لاقل این سرنوشت سازو از دست نده و بره دانشگاه.‌

نصف خونه رو هم بزنه به اسم دخترش. 

چطور اون مرد پسر گندشو برداره بیاد خونه خانم 

اما خانم دختر جوونشو از خونه بیرون کنه؟ 

داره ظلم میکنه در حق این دختر

خونه که به نامم نمیزنه ادعا میکنه دیگه برا خودش و شوهرشهولی چیگیر کارهاییم الان با داداشم

عب نداره نزنه ولی به دایت بگو به عمو بگو به خاله بگو به زندایی بگو ابروش رو تو کل فامیل ببر هر جا نشستی بگو چیکار کرده من زمانی که خواستم حفظ آبرو کنم شکست خوردم ولی وقتی که دهن باز کردم اونا عقب نشینی کردن 

چیشد ؟ پدر نداشته من در اومد وقتی ۲۰ سالم بود ازدواج کردن الان ۲۵ سالمه به ابالفضل قد پنجاه سال پیر ...

اخی عزیزم😢😢😢

نمیدونم چی بگم

فک نکن ماها بی مشکلیم

هرکی درد خودشو داره

بهت اجازه نمیدن بری سر کار حداقل تو‌فضای خونه نباشی 

ببینیشون

اخی عزیزم😢😢😢نمیدونم چی بگمفک نکن ماها بی مشکلیمهرکی درد خودشو دارهبهت اجازه نمیدن بری سر کار حداق ...

درسته عزیزم . ولی باورت میشه هر بار تنم مور مور میشه وقتی با هم رابطه دارن و بغدش میرن خمام . 

خیلی این مرد حرومزاده هست 

مشکل من تو خونه بودن یا نبودن نیست چون اینطوری چیزی عوض نمیشه . 

ممنون عزیزم بابا همدردیت

اسی ببخشیدها مامانت اینقدر مونده شوهره که رفته یکی رد گرفته که هوار شه رو سرش بماند مرده عرضه نداره واسه دو تا بچش ۱۹ و ۲۰ سال خونه اجاره کنه یعنی ببخشیدها خاک تو سر مامانت با این انتخابش بگو خرجشم بده تکمیل فقط شورتش رو بخواه 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

هدفش دقیقا خونه و ماشین و طلاهای مامانمه دیگه تو این سن حداقل این مسئله رو حالیم میشه

مامانت همه چی داره تنهاییش رو هم با بچه ها و نوه های آینده و دوست و کلاس ورزش و دورهمیا و... پر کنه آقابالاسر و مفتخور میخاد چکار باید واسه آقا و پسرش غذا بپزه لباس بشوره اتو کنه مهمونداری کنه دلش درد میکنه ؟خوشی زده زیر دلش 

حالا بی پول بود سربار بود میگفت سرو سامون بگیره 

مامان منم میره سر وقت کمدم هربارم یه چیز بد از توش در میاره الان دیگه عادی شده چیزی هم ک پیدا میکنه ...

هربارم یه چیز بد درمیاره🤣🤣🤣🤣🤣

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport