2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 77431 بازدید | 1136 پست
داداشم اراده کنم میاد پدرهمشونو درمیاره ولی از نفرین مادر میترسم . از طرفی اگه به داداشم بگم میگه بی ...

ببخشیدا برادرت غلط کرده بگه بیا خونه من

الان میگه

ولی اینو نمیفهمه که نهایت تا یه هفته تحمل میکنه بعد میگه برو

بعدم دیگه اون مرتیکه و پسرش اونجا رو صاحاب شدن  باید بری در به در التماس اینو اونو کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا داداشت جلوش رو نمیگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بشونیدش سر جاشببخشیداولی غلط کرده پسر ۱۹ ۲۰ ساله رو بیاره ...

عزیزم صفحه 47 اولین کامنتو بخون . داداشم دیروز اومد خونمون گفتم چیشد تو اون صفحه 

باشه مرد خوبیه همیشه عروس میره خونه داماد ...عیبی هم نداره داماد مستاجره ...عروس بره مستاجری چی میش ...

هدفش دقیقا خونه و ماشین و طلاهای مامانمه دیگه تو این سن حداقل این مسئله رو حالیم میشه

ببخشیدا برادرت غلط کرده بگه بیا خونه منالان میگهولی اینو نمیفهمه که نهایت تا یه هفته تحمل میکنه بعد ...

داداش بیچارم تنها کاریه که از دستش برمیاد هرچند من خودم غیرتم اجازه نمیده اویزون کسی باشه همین چندساعتی که دیروز خونشون بودم داشتم سکته میکردم

عزیزم به نظرم داداشت اگه نمیخواد تو روی مادرت وایسه

حداقل با هم هماهنگ کنید بهش بگو به مادرت بگه که روش برای موندن تو حساب نکنه.

به مادرت بگه من نمیتونم ببرمش حتی یه شبم خونه م.

نه اینکه بیاد بگه اره پاشو بیا

عزیزم چرا فکر می‌کنی همه مردان باید فقطپول داشته باشن تا مرد خوبی باشنشاید اخلاق داره مردهپولشو بخاط ...

خیلی مزخرف میگی. کسی زورت کرده بیای کامنت چرت بذاری؟  اصلا توی کله ت مغز هم هست؟ 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
عزیزم چرا فکر می‌کنی همه مردان باید فقطپول داشته باشن تا مرد خوبی باشنشاید اخلاق داره مردهپولشو بخاط ...

مردی که احلاق داره  میخواد حامی وپناه کسی باشه غیرتش اجازه نمیده بره باپسرش خونه زنش زندگی شده حتی شده خونه اجاره میکنه اما سرخونه نمیشه اینا حرفا وتفکرات امثال شما عشق مذکر هاست که میگین خر باشه نر باشه 

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

بعدشچیشد

چیشد ؟ پدر نداشته من در اومد 

وقتی ۲۰ سالم بود ازدواج کردن الان ۲۵ سالمه 

به ابالفضل قد پنجاه سال پیر شدم 

آنقدر بهم بدی کردن آنقدر بهم بدی کردن که منم بد شدم 

منم ذاتم مثل خودشون بد شد 

بیماری روانی گرفتم کیست تخمدان گرفتم فشار خون گرفتم پانیک میشدم از خونه نمی‌رفتم بیرون ماه ها . سر درد وحشتناک سردردهایی که تا به حال تو عمرم تجربه نکرده بودم پریودهای ۱۵ روزه همش سر بلاهایی بود که خانواده به سر من آورد حتی خانواده مادری هم سمت من نبود پیر شدم

داداشم اومد با مامانم بحثش شد . خیلی دعوا بالا گرفت داداشم میگفت بابام بهت اعتماد کرد گفت یه وقت بچه ...

تنها  شانسی که تو آوردی این هستش که برادرت بزرگتره برادر من کوچیک بود و حتی الان هم که شده ۱۸ سالش همچنان خر تشریف داره من چند تا پیشنهاد دارم برات من اولش مثل تو سخت نکرقتم یعنی فکر می‌کردم اون مرد آدم بدی نیست و میشه بهش اعتماد کرد وقتی عقد کردن فهمیدم چیه بلایی به سرم اومده. چند تا کار کن اول که مجبورش کن خونه رو به نامتون بزنه به هر طریقی که شده اصلاً شده خون به پا کنید ولی جنگ اول به از صلح آخره . 

فکر کردی بعد از اینکه عقد کنند دایی برادر عمو خاله بیاد پادرمیونی کنه چی میشه ؟ هیچی 

مادر منم مثل تو پیش برادرم که اون موقع ۱۳ سالش بود گریه میکرد می‌گفت من تنهام من مریضم دلم شوهر میخاد یکی که پشتم باشه . 

با این مظلوم بازی‌ها بعدش نمی‌دونی به چه یزیدی تبدیل شد 

فقط الان دارم بهت میگم به هر طریقی که شده حتی اگر مادرت خواست خودشو بکشه بازم میگی اول خونه رو به نام من و برادرم بزن بعد هر کاری خواستی بکن بگو تو این خونه هم نمی‌تونی بمونی . 

هر کاری بکنی الانه بعداً دستت به هیچ جایی بند نیست به هیچ جا. 

دیگه اون شده شوهرش  هیچ کاری نمی‌تونی بکنی الان مجبورش کن یا ازدواج نکنه یا اگر می‌خواد ازدواج کنه خونه رو بزنه به نامت

تنها شانسی که تو آوردی این هستش که برادرت بزرگتره برادر من کوچیک بود و حتی الان هم که شده ۱۸ سالش ه ...

خونه که به نامم نمیزنه ادعا میکنه دیگه برا خودش و شوهرشه

ولی چیگیر کارهاییم الان با داداشم