2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 50091 بازدید | 890 پست
منم نمیخوام برم اصلا جایی ندارم که برم ولی از قصد اینجوری میکنه من خودم پاشم برم :) کاش واقعا نفرینش ...

عزیزم بگو داداشت بیاد قفل اتاقت رو درست کنه 

بمون خونه نرو جایی تو خونه هم هستی تو اتاقت بمون در رو قفل کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه واقعا راضی نیستم اگه اینجوری قراره بشه حرومشون باشه ایشالاکاربرا میگن تا وقتی مجردم اگه مامانم عق ...

اره دیگه خقوق فقط برا دختر مجرد هست 

از امروز میخوام دختر موفق و جذاب و پرشور و فعالی باشم میخوام آزاد باشم فقط به چیزای خوب و مثبت فکر کنم شاد و شنگول قوی باهوش خوشبخت پر از حس آرامش 
نه واقعا راضی نیستم اگه اینجوری قراره بشه حرومشون باشه ایشالاکاربرا میگن تا وقتی مجردم اگه مامانم عق ...

بله درسته . پارتنرت واقعا آدم خوب و درستیه ؟ یه وقت به خاطر جبر شرایط از چاله نیوفتی توی چاه ؟ اول حقوقت رو کامل بگیر از نظر قانونی و بعد بخون برای دانشگاه یا همزمان بخون و یه جای خوب قبول بشو بعد به ازدواج فکر کن . پارتنرت هم اگه واقعا دوستت داشته باشه و آدم درستی باشه پات میمونه تا به اهدافت برسی و بعد با آرامش به ازدواج و تشکیل زندگی فکر کنی . بعد تو فکر کن با این شرایط بخوای ازدواج کنی جهیزیه ت چی میشه ؟ فکر کردی مادر سرسپرده ت ریالی خرج جهیزیه می‌کنه یا اصلا اون مرتیکه زالو می‌ذاره خرج کنه ؟ پس با آرامش و یواش یواش برو جلو برای ازدواج هم وقت بسیاره هنوز خیلی سنت کمه 

یکی از بستگان ما هم اینطور بود 

شوهرش خونه زده بود به اسمش ولی شوهره فوت شد 

اونم بعد یکی دوسال گفت خونه ندارم معلوم نبود دوست پسرش ازش گرفته یا هرچی 

پسرش دعوا راه انداخت برای خونه ولی به جایی نرسید چون اصلا خونه ای به اسم زنه نبود 

بعدشم شوهر کرد و شوهر جدیدش با پسرش دعوا راه انداخت 

پسر جوون شب خودکشی کرد 

اون پسرشم معتاد شد چون مادر ولشون کرد وسایل خونه جمع کرد رفت کلا

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

اون مردی که مامانت میخواد باهاش ازدواج کنه پسرشو نیاره.... یارو خودشم اضافس...حالا پسرشم میخواد بیاره چی کار بگو پسر اون بره خونه فامیلاش بمونه چرا من برم ...شوهر مامانتو دیدی بهش بگو ....لطفاً یه فکری واسه پسرت بکن چون نمیشه هم من تو این خونه باشم هم اون باشه اینطوری من راحت نیستم...از مامانتم نترس فوقش دوروزه میخواد فحش بده ونفرین کنه ...لااقل میخواد شوهر کنه یه آدم آویزون پیدا نکنه

اره پارتنرم اوکیه تا یکی دوماه دیگه میاد خواستگاری داره خودشو جمع و جور میکنه

خب خوبه دیگه 

اگه قرار شد اونا بیان خونتون برو خونه داداشت در طول روز هم برو کتابخونه درس بخون تا شب هستن شبا موقع خواب برگرد که مزاحمشون نباشی 

چرا داداش بزرگت چیزی بهش نمیگه

گفتم بالا . 6 ماه هرکار کرد راضی نشد مامانم . تهش گفت هرغلطی میخوای بکن ولی اگه پشیمون شدی حرف نداری بیای سر بار من شی  به منم همونموقع گفت بیا بریم خونه ی من . من قبول نکردم

گفتم بالا . 6 ماه هرکار کرد راضی نشد مامانم . تهش گفت هرغلطی میخوای بکن ولی اگه پشیمون شدی حرف نداری ...

برات دعا میکنم گلم جز این کاری از دستم نمیاد ان شاالله بحق خانم فاطمه زهرا خدا بهترین ها رو سر راهت بزاره و خوشبخت بشی 

گلم میگه پسره هیزه،یعنی اگه قراره بمونه اونجا وقتی مادرش تو خونه نبود نباید تنها بمونه،شکستن قفل که ...

دیگه در این حد جرعت ندارن بلخره مادرش بر میگرده نمیگه قفل چرا شکسته

🥰I'm kord🥰          دانشجو حسابداری😍     
خوبه ولی بهترین آدم هم باشه به نظرم زوده برات ازدواج کنی خیلی کارهای مهمتری داری که ممکنه بعداً حسر ...

پام میمونه اینو مطمئنم . باهاش صحبت کردم قبول کرده حق اشتغال و تحصیل و طلاقو بهم بده . گفت خودم خرج دانشگاهتو میدم

با این شرایط بنظرت ازدواج بازم اشتباهه ؟ چون تو خانواده که نمیتونم زیاد حساب باز کنم رو مادرم