2777
2789

همش بحثو دعوا ناراحتی بوده  چرا نباید من یک روز خوش ببینم خسته شدم از دست شوهر بی درک و مادرشوهر احمق و دخالت کارم از زندگی من چی میخواد این زن چرا باید شوهرم همیشه نوکر و حرف گوش کن مادرش باشه و منو درک نکنه 

امشب هرکار میکنم خوابم نمیبره انگار تنها و بی کسم   بغض گلومو گرفته 😔

شوهر من فقط کارش اسنپه چرا باید بخاطر مادرشوهرم همش گیر اون باشه خدا سر شاهده اگه یک روز نره سر کارم صفریم ولی باز شده راننده و نوکر اون همیشه در خدمتش من الان باردارم و  حتیتوان یه لباس بارداری خریدن رو ندارم چرا باید منو نبینه پسرمو و  بچه تو شکمم نبینه خستم بخدا😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت باید حواسش به تو باشه 

خوبه باهات ؟

ولی گناه داره اون طفل معصوم ناراحتی نکن 

اون می‌فهمه تاثیر می‌ذاره 

من استرس و ناراحتی که داشتم 

بچم اصلا اصلا تکون نمی‌خورد دیگه

معجزه شکر گزاری...

شوهرت باید حواسش به تو باشه خوبه باهات ؟ولی گناه داره اون طفل معصوم ناراحتی نکن اون می‌فهمه تاثیر می ...

دست خودم نیست به چی این زندگی دل خوش کنم وقتی این چیزا رو میبینم از همه چی پشیمونم😔

امیدوارم یه روز جواب این گریه های منو بده 😭

گریه نکن باشه 

منم خیلی به خودم فشار آوردم 

ناراحتی 

چه فایده بچم روحیه اش حتما تاثیر می‌ذاره واقعا مشکل کولیک گریه های بی دلیل یعنی قشنگ میفهمی ضرر هاشو 

معجزه شکر گزاری...

دوست گلم نداری چرا برنامه بارداری ریختی نمی دونی بارداری با این وضع تو خودکشی هست

شوهرم خودش خواست اصرار من نبود ولی گفت جور میشه اما بجای تلاش کردن واسه زندگی داره برا یکی دیگه زحمت میکشه 

همش امیدم به خداست حالا که داده حداقل خودشم کمکم کنه انقدر استرس نکشم