2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 89040 بازدید | 1190 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره زوده بازم . یه سیب بندازی بالا هزارتا چرخ میخوره . بعد ادامه تحصیل زمان مجردی کجا و متاهل شدی و ...

همه ی حرفاتون درسته فقط اینکه جهیزیه هم نمیخواد چون پارتنرم خونه مجردی داره خونش وسیله داره نیاز به چیزی نیست

تو یکی از تاپیکامم گفتم

همه ی حرفاتون درسته فقط اینکه جهیزیه هم نمیخواد چون پارتنرم خونه مجردی داره خونش وسیله داره نیاز به ...

یعنی خانواده اش هم با اینکه هیچ جهیزیه ای نبری مشکلی ندارن ؟ اگه به فرض اونا هم مشکلی نداشته باشن با پشتوانه ی مالی بری خیلی فرق داره تا کلا دست خالی باشی . حداقل نمیگن نداشت که هیچی نیاورد 

حالا خودم الان حرفای دوستانو جمع بندی کردم گفتم شاید این راه خوب باشهاول که داداشم تا چند دقیقه دیگه ...

بهترین کار رفتم پیش ی وکیل هست

برید بپرسید ببینید راهی داره یا نه 

ی چیزی میگم هم خودت میدونی هم ما، ازدواج برای فرار اصلا راه خوبی نیست 

تو باید الان توی شناخت باشی 

ولی ی تلاشی هم کن ،مادرت انگار جادو شده عقلش از کار افتاده 

برو عکس بابات تو دست بگیر بشین جلوش بگو نگاه به این عکس کن، نگاه به خودم و خودت کن

راضی هستی دختر جوونت بی خونه و جا بشه، راضی هستی که از اعتماد شوهرت شو استفاده کنی و من و آواره کنی که پسر و مرد غریبه خونه دار بشن؟ 

احساسی باهاش حرف بزن شاید احساساتش جریحه دار شد

بگو بهش که من با ازدواجت و تنهایی دراومدن مخالف نیستم 

ولی تو ی انتخابی کردی که من و بچه تو و داری نابودی میکنی 

تمام زندگی مونو داری نابودی مکنی و خودتم میفهمی ولی خودتو میزنی به اون راه

(به مادرت راجب تصمیم قانونی و شکایت و اینا هم هیچی نگو که میخواین چیکار کنیم) 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

چقدر زندگیت زندگی منه:) 

همدردیم باورکن... 

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

شوهر خاله ی من از خودش هیچی نداشت اینکه میگم هیچی یعنی هیچی وقتی اومد با خاله ام ازدواج کرد 

خاله ام چندین سال بود که از همسر اولش جدا شده بود ولی خونه داشت و به نام خودش بود 

این آقا که اومد خواستگاری خاله ام فقط یه ساک لباس داشت و مدارک رسما هیچی نداشت 

تهش همین آقا کلی از خالم طلبکار شد 

اومد جلو محل کار خاله ام آبروریزی کرد باعث شد خالم کارشو از دست بده خلاصه به مامانت بگو حواسشو جمع کنه 

بهترین کار رفتم پیش ی وکیل هستبرید بپرسید ببینید راهی داره یا نه ی چیزی میگم هم خودت میدونی هم ما، ا ...

هعی واقعا دیگه حتی دلم نمیاد نگاش کنم :) فقط برام دعا کنید همین . دعا کنید رشته و دانشگاهی که میخوام بیارم برم راحت شم

:) هعی

من همیشه آرزومیکنم کاش با بابام دفن شده بودم

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

شوهر خاله ی من از خودش هیچی نداشت اینکه میگم هیچی یعنی هیچی وقتی اومد با خاله ام ازدواج کرد خاله ام ...

مامان من که انگار تو گوشاش پنبه گذاشته

خداکنه سرش بیاد بفهمه ما چرا هی میگفتیم نه

داره فکر کنم ولی نمیدونم بای چطور جدا کنم . بعدم اگه جدا کنم فقط خرج خورد و خوراکم درمیاد اونم به زو ...

پدرت حقوق داره خیلی آسون تو ۱۸رد کردی دیگه فقط یکم دوندگی داره باید ثابت کنید از جایی دیگه حقوق نمیگیری منم وقتی بابام فوت کرد این دوندگی داشتم درستش کردم بیمه تامین اجتماعی زود درست میشه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم