2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 26415 بازدید | 611 پست

بمیرم برات عزیزم درخواست بده خصوصی حرف بزنیم اگه دوست داشتی :)

آدما طوری رفتار میکنن که ازشون فاصله بگیری و در آخرم تو مقصری چون اونی که رفته تویی؛هیچکس اهمیت نمیده چه رفتاری باهات شد که رفتی :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ یبار دیگه بهت گف دزدی یا هر حرف بی موردی جلوش وایسا بگو میدونم دردت چیه...نذار براش عادی شه حرف چسبوندن بهت یا اینکه بگه لیچار بارش کنم یا بدرفتاری کنم جمع کنه بره بگو خجالت نمیکشی مگه من خونه ندارم چرا باید برم مزاحم داداشم شم منت زنداداش بکشم رفتی با ی آسمون جل میخوای ازدواج کنی جورشو من بکشم جوری زبون بریز ک جرات نکنه دیگه حرفی بزنه من موافق دعوا با پدر مادر نیستم ولی همچین مادری ک درکی نداره اگ جلوش سفت و سخت نمونی هی بدتر میکنه ک ول کنی بری اگ یبار بری خیلی بد میشه ممکنه راهت نده یا بگه باز اومدی برو بیرون جلوش وایسا اگ نفرین کرد جواب بده 

دخترم اگه پسرش هیزه خیلی مراقب خودت باش یه وقت بلا سرت نیاره حواست به خودت باشه خطرناکه مراقب باش دخترم مادرت هم که دلسوزت نیست بدتر. یه وقت پسره چیزی مصرف نکنه بیاد خدا نکرده بلا سرت بیاره اگه میگی هیزم.چه مادر خودخواهی داری بجا اینکه بگه دخترم گناه داره چقد بی ملاحظه است نمیدونم گلم بگرد پانسیون دولتی مطمئن با مجوز ببین پیدا میکنی زیر نظر دولت باشه یه تخت اجاره میکنی هرچند اونجا هم همه جور آدمی هست ولی پانسیون هایی که زیر نظر وزارت علوم باشن خیلی بهتره قوانین داره فقط دخترم حواست به خودت باشه من مادرم ازدواج نکرد ولی برادرم را رو سر گذاشت منو یه جورایی بیرون کرد البته من دانشجو بودم رفتم خوابگاه ولی بعضی مادرا دلسوز نیستن اشتباه منو نکن خودتو نجات بده هرطور شده 

بعد وقتی ما میگیم ی سری نباید حق بچه دار شدن داشته باشن ی سری به ظاهر انسان دوست میان میگن نه و فلان...

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

نمیشه با کمک برادرت سهم ارث خودت را از خونه بری شکایت کنی بگیری راه کار قانونی داره سوال کن از بچه هایی که بلدن حداقل سهم خودت از خونه را بگیر درسته به نام مادرت هست ولی خوب فکر کنم بشه اقدام کنی حداقل حقت را بگیر برو برا خودت زندگی کن حیف اسم مادر چطور نمیترسه بگه دختر جوان دارم آتیش وباروت کنار هم .من نگران خودتم عزیزم پسره هم میگی هیزه خدا نکرده کم اتفاق نیفتاده حتی شوهر مادر به دختر همسرش نظر داشته خدا کمکت کنه دخترم خدا مادرت هم هدایت کنه آخه حداقل با مردی که خونه داشته باشه خدا عقلش بده 

حتما به برادرت بگو سریع  انحصار وراثت کنین

وصیت نامه مهم نیس

یکسال پیش برادرت باش 

بعدشم برو دانشگاه یه شهر دیگه  

مادرتم شوهر کنه بره خونه شوهرش 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ