2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 35810 بازدید | 722 پست

هر کس فقط میتونه برای یک سوم اموالش در وصیت نامه تصمیم بگیره اگه خونه بیشتر از یک سوم امواله میتونید پس بگیرید و کلا باطله

برای سهم شماام که بدون اجازه فروختن و ماشین خریدن میتونید شکایت کنید وبگید اون موقع صغیر بودم سهمم را خوردن همه را پس میگیرن 

اگه مادرتون هم ازدواج دائم بکنه همه ی حقوق پدرتون را به شما میدن

اگه اینارو پیگیری کنید اون آقا خودش میره چون این آویزونی که شما گفتی فقط به خاطره مال و اموال اومده

آقا هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم

ببخشید مامانت اول از همه باید ب فکر تو باشه حداقل میذاشت درست تموم میشد 

بعدم اینکه مامانت بره خونه اونا 

اینکار اشتباهه 

توروخدا مواظب خودت باش 

ی وخ چیزی نشه الان زمونه بد شده 

ی پسر جوو غریبه چرا باید بیاد خونتون

با داداشت حرف بزن بگو نذاره

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

مامانت کار اشتباهی میکنه  البته الان یه همچین چیزب بعید نیست اینجور زنها از هیشکیم نمیترسن حرف حرف خودشه،لرو یه دایی یه عمویی یه بزرگتر ک ازش حساب ببره بهش بگو ک مشکلو حل کنه

خدایا فقط تو و بس...

مادرم 45 ، مرده 51

عزیزم واقعا مغزم داره منفجر میشه بعد از فهمیدن مشکلت...این اولین باریه که دارم تو این سایت نظر میذارم..میدونم شرایط سختی داری میدونم ما جای تو نیستیم.. ولی این دنیای لعنتی همینه و هر کی یه جور داره میجنگه... بااااید از همین سن یاد بگیری حقتو بگیری و بدترین کار الان سکوته..اگه الان سکوت کنی همه چیو باختی اول این که از هیچی نترس  نفرین و اینجور مزخرفاتم کلا فراموش کن اونی که حق نفرین داره تویی نه یکی که فقط اسمش مادره...بزرگترین اشتباهتم نگفتن به داداشته کاش داداشت از اول خودشو موافق ازدواج  نشون میداد ولی میگفت با کسی که تاییدش کنم تا شما به دردسر نیفتی اینجوری...بشین با داداشت حرف بزن و برین پیش یه وکیل بهش بگو اگه الان جلوی اینکارو نگیریم حقت پایمال میشه حتی زندگی خودشم به خطر میفته وگرنه میدونی که اون تورو حمایت میکنه ولی چرا حقتو دو دستی بدی به چن تا لاشخور و میدونو خالی کنی... ببین با شناختی که از مادرت دارین همونجوری باهاش رفتار کنین تا بفهمه نمیتونه هر بلایی سرت بیاره فقط به داداشت بگو الان هیجانی رفتار کردن فایده نداره قبلش فکر کنه‌‌‌.. مادرت الان فقط روی ترس تو حساب باز کرده و چون فک میکنه هیچی نمیدونی از حق و حقوقت هر کار میتونه کنه وقتی بفهمه تو میدونی همه چیو خودشو جمع میکنه‌‌.. مطمئن باش این مرتیکه و پسرش نقشه  دارن واس اموالش که در اصل حق توئه خدا میدونه چه جور آدمایی باشن و چه جنایت‌هایی ازشون بربیاد موندم چجوری مادرت میتونه اعتماد کنه تو این دوره و زمونه...از ته دل دعا میکنم مشکلت به بهترین شکل حل بشه و نجات پیدا کنی از شر همچین آدمایی و یه روز انقد موفق بشی که یادت بره هر چی سختی بهت گذشته‌‌‌‌‌...

برای همینه که میگن هر پدرو مادری لایق احترام نیستن

اول ک از خونتون جایی نرو هرچی بشه بالاخره خونه خودته 

ولی خونه داداشت ت مهمونی مگ چقد میتونی اونجا بمونی هم خودت معذبی هم بعد ی مدت اونا خسته میشن

گرچه خودت مشخصه دختر عاقل و باشعوری 

به قول دوستان تنها راه نجاتت درسه عزیزم 

فقط تمرکزتو بزار روی درس که رشته ی آینده داری قبول بشی...

موفق باشی ♥️

حق داری، کاش با مادرت دوست بودید ، دهن ب دهن نگذار، دیدی هی حرف میزنم برو داخل اتاق در ببند.

هیچ جا هم نرو بگو خونه امن من اینجا است. 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
مامانم

با داداشت با زبون خوش حرف بزن. بگو بلکه مادرت منصرف کنه.بگو مادرت و تصمیمی داره بلکه منصرفش کنه 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
مامانمه دیگه ! الهی خدا ازش نگذره من حالم داره ازش بهم میخوره هرچیم بهش میگم این ادم مناسب نیست میگه ...

آدم تو تنهایی باشه بهتر از اینه با آدم نامناسب باشه