2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 30485 بازدید | 665 پست
خواهش میکنم موفق باشی یادم رفت بقیشو بنویسم‌♦️♦️♦️ لیست کارهایی [[ اون کارای مهم و اساسی " نه کارای ...

متوجه نشدم بیشتر توضیح بده لطفا کدوم روزها خوبن کدوم بد

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادربزرگی پدربزرگی نداری؟؟

اگه بتونی حقوق پدرتو از مادرت جدا کنی و به حسابت واریز بشه بعد اگه راهی نبود یه سه چهار ماه بری خونه داداشت سه چهار ماه خونه مادربزرگات سه چهار ماه هم خونه خودتون تا دانشگاه یه جا قبول بشی با پول حقوقه هم  میخوای سربار نباشی هرچند وقت یکبار یکم خرید میوه یا سوپر مارکتی بکنی یا حداقل باهاش خرج کتابو ایناتو بدی که حداقل یکم خرجت برای داداشت اینا راحت تر بشه خوبه

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

به برادرت بگو با مادرت صحبت کنه حق ندارند نامحرم تو خونه ای که دختر توشه راه بده،به برادرت بگو الان وقت قهر نیست بگو من دارم آواره میشم با مادر صحبت کن ازدواجم می‌کنه حق اینکه پسرشو بیاره نداره،به هیچ وجه از خونه نرو ،خونه پدریته ،اون باید برای پسرش جا پیدا کنه نه تو

این نیز بگذرد...

تو أم به همون اندازه وحش بازی و کلی بازی در بیار، صدات رو ببر بالا و با صدای بلند داد و بیداد کن 

بعد هم زنگ بزن داداشت بگو ماجرا چیه، بگو میخواد منو اوایزوون تو کنه، اگر اینطوری بشه زندگی متشرکتون خراب میشه و... 

کاری کن مامانت از بچه هاش بترسه و از ترس شما ها رفتارش رو اصلاح کنه 

خونه به اسم مادرته ؟؟؟؟

اگه سهم الارث تو و برادرت هستش برین قانونی اقدام‌کنین نهایت ۱/۸ ارثیه به مادرت میرسه بقیه اش به تو و برادرت 

نزار یازو با نره غولش بیاد صاحب خونه پدرت بشه

شما اصلا با مادرت دعوا نکن 

اون تصمیمش رو گرفته و با اون آقا ازدواج میکنه 

پس شما خودت رو راضی نشون بده و حمایتش کن 

اما بگو من جایی نمیرم ..ولی اون پسر نباید بیاد اینجا ...

بگو میتونه بره خونه ی اون آقا ...

اگه خونه نداره اجاره کنه 

اگه پول نداره که اون آقا نقشه کشیده برای پول مادرت 

با مهربونی بگو 

یعنی که حواسش باشه

چ مادر بی فکری داری عزیزم خدا صبرت بده 

شوهر مادرت همینجوریش یه تهدیده واست 

باز یه پسر نر خرم داره 

خیییلی مراقب خودت باش 

کاش میشد ازون خونه بری

داداشت چیزی نمیگه ب مادرت ک بایه مرد بااین شرایط میخاد ازدواج کنه؟

صَبرم کَمه، حوصلَم دَر حَد حداقلِ.                                        شایع❤️
متوجه نشدم بیشتر توضیح بده لطفا کدوم روزها خوبن کدوم بد

اینا بدن 

۱ : ایام قمر در عقرب ( مثلاً : تو گوگل بنویس : تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۴ [[ ۲ تا عکسه یه عکس ( ورود قمر به برج عقرب ) ،،، 

یه عکس ( ورود قمر به صورت فلکی عقرب ) ===== روزهای هر دو عکس در هر ماه ۴ تا ۶ روزه : ماه شمسی (( فروردین ، اردیبهشت ... اسفند ))

۲ : روز محاقِ ماه ( محاق ینی کم‌ شدن ) : ۳ روز آخر ماه قمری : مثلاً :  اگر یک ماه قمری ۲۹ روزه هست از شب ۲۷ ام شروع میشه و روز ۲۷ و ۲۸ و ۲۹ ؛؛؛؛؛؛؛ اگر یک ماه قمری ۳۰ روزه هست از شب ۲۸ ام شروع میشه و روز ۲۸ و ۲۹ و ۳۰ : ۳ روزی که حتی نحوستش بدتر از ایام قمر در عقرب هست 

۳ : روز کسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن 

۴ : روز خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن 

۵ : ساعت نحس اکبر ( مربوط است به سیاره ی زحل ) [[ چه به شماره های ۱ و ۲ و ۳ و ۴ افتاده باسه چه نیوفتاده باشه ]] : تو گوگل بنویسی ساعت نحس اکبر میاره چه ساعتی در روز هست 

عزیزم شما همونی نیستی گفتی دو سه ماه پیش نامزدت ولت کرد؟

با همون دوباره آشتی کردی؟

آخه برای تو رابطه جدید رفتن خیلی زود بود نباید انقدر زود اعتماد کنی که خدایی نکرده دوباره شکست بخوری