2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 44264 بازدید | 833 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا ... اسی کل حقوق مادرت قطع میشه و بتو میرسه البته مقداری کم میکنن ازش. بهر حال مراقب باش. وای ...

فامیل پدری که ندارم باهاشون ارتباط نداریم . فامیل مادری ام یه خاله و دایی دارم که ایران نیستن

همهههه ی این راهارو رفتم ولی جواب نداده الان 6 ماهه سر همین قضیه جنگ و دعوا داریماره اینبار فکر کنم ...

اره بگو حتما بگو. خلاصه نزارید. حتی اگه بخاطر حقوق پدریت ممکنه مادرت فقط صیغه کنه که حقوق قطع نشه. اگه اینکارو کنه  میتونی بری اداره بیمه و لوش بدی درجا حقوقش قطع میکنن و میدن بتو

نه منظورم اینه که فکر کنم حقوقو میدن به مامانم . تاحالا نذاشته تو این چیزا دخالت کنم مثل حقوق و ... ...

عزیزم قانون طرف شماست

اولا که نرو خونه برادرت

شما از پدرت خونه و حقوق برات مونده

دلیلی نداره آواره بشی. اونجا هم بری مهمون دو روزی. عروسای این دوره کنار نمیان با این مزاحمتا و حق هم دارن. مادرت هوس شوهر کرده میتونه بره خونه شوهرش. حق نداره پسر مجرد بیاره تو خونه ای که شما هستی.

همین امروز زنگ بزن با برادرت حرف بزن. بگو ازت کمک میخوام ولی میخوام منطقی باشی و بدون شلوغ بازی کمکم کنی و دعوا راه نندازی. بعد هم جریان رو بگو و بگو میخوام درخواست انحصار وراثت بدیم و سهممون رو از خونه بگیریم. مادرمون عقلش رو داده به این یارو و اینجوری نه تنها من آواره و بدبخت میشم خونه رو از چنگ مامانم درمیاره. خونه رو بگیریم و من و مامان هستیم توش. که نتونه هدرش بده و خودش و من رو بدبخت کنه

حقوق رو هم برید درخواست بدید سهم تو جدا بشه. مال مادرتم اگر ازدواج رسمی کنه قطع میشه، مگر اینکه بخواد صیغه بشه که جایی ثبت نشه. وگرنه قطع میکنن و اگر شما پیگیری نکنی کلا نمیدن دیگه.

برو پیگیر این داستانا شو که زندگیت رو نجات بدی. گاهی پدر و مادرا به دلایل مختلف عقلشون رو از دست میدن. اون آقا پسر بیاد تو خونه شما، شما دیگه امنیت نداری. حتما پیگیر شو. مادرت ببینه اوضاع اینجوریه خودش دست و پاش رو جمع میکنه. اون یارو هم بوی گوشت به مشامش خورده، احتمالا بفهمه خبری از پول و خونه نیست میره پی کارش

عقد دائم میخواد بکنه

پس چیزی راجب صیغه جلوش نگو بزار عقد بکنه حقوقش قطع میشه حداقل خرج خودتوداشته باشی اگه حقوقش رسید جدا زندگی کن یانزدیک داداشت اینا ی واحدی اجاره کن

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
عزیزم قانون طرف شماستاولا که نرو خونه برادرتشما از پدرت خونه و حقوق برات موندهدلیلی نداره آواره بشی. ...

صد در صد . البته نمیتونه ادعای وراثت کنه اسی. گفت خونه بنام مادرشه. فقط میتونه حقوق جدا کنه.