2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 62196 بازدید | 1045 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو شوهر کن من جایی نمیرم تا هر وقت دلم بخواد اینجا هستم اما حق نداره پسرجوونشو بیاره تو اون خونه تو ...

دقیقا خود مادرش هم معذب میشه من یکیو میشناسم مرده یه پسر ۱۷ساله داشت بعد پسرش میومد خونه ی اینا مرده گیر میداد میگفت چرا جلو‌پسر من لختی میگردی چرا استین کوتاه میپوشی چرا سرت بازه البته ناگفته نماند پسر قرار بود بمونه‌پیش پدر بزرگش مادر بزرگش اما دیگ میومد خونه ی اینا هرروز خدا میموند پیش اینا

بله

خب اگه مامانت ازدواج کنه حقوق بابات رو نمیتونه دیگه بگیره و حقوق مال شما میشه برو حتما بعد عقدش اعلام کن به بیمه و حقوق رو بگیر و واسه خودت زندگیتو بساز اگه تونستی از اون خونه برو اما نه خونه داداشت بلکه مستقل شو برو سرکار

خدایا راضیم به رضای تو
چرا باید برم بیمه مگه نباید برم شکایت کنم

نه اگه خواست عقد کنه و پسرشو بیاره میتونی شکایت کنی. 

ولی برای حقوق جداست. اگه مادرت عقد کنه باید بری بیمه اطلاع بدی تا حقوق پدریت بیاد توی حساب تو. وگرنه کلا قطع میشه

اسی اون مردک خیلی عذرمیخام ما یه مثلی داریم میگیم "شی یین تولیا تولیا گّلِی هارا؟یعنی اون بی صاحاب م ...

🤭🙈از مردی و مردانگی فقط آلتشو داره نه خونه و سرپناه داره نه ماشین نه سرمایه یه آدم دیگم با خودش میاره 

ولی الان چیزی به مامانت نگو درباره حقوق چون ممکنه برای اینکه حقوق رو از دست نده برن صیغه کنن بذار عق ...

صیغه هم کنه اسی بره اطلاع بده میان قطعش میکنن. الان مثل قدیم نیست سریع قطع میکنن.

داداشم نمیدونه اونا قراره بیان خونه ما زندگی کنن . میترسم بگم شر بزرگی راه بیفته

گلم شر از این بزرگتر که دوتا مرد بیان توی خونت و خدای ناکرده ممکنه بهت تجاوز کنن به داداشت بگو که نمیخوای بری سر بار اونا منطقی باهاش حرف بزن تا بیاد حقتو بگیره

خدایا شکرت به خاطر همه چیز 🙏🙏🙏

وا تو رو از خونه پدرت بیرون کنه تا شوهر جدیدش و پسر شوهرشو بیاره خونه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱