2777
2789
عنوان

رفتار همسرم و مادرش

64 بازدید | 0 پست

بچه ها لطفا نظرتون رو بگید من یه مادر شوهر دارم که خیلی بد برخورد و بد دهنه یعنی همه ازش فراری ان به خاطر این اخلاقش از خواهر برادراش گرفتن تا در و همسایه،تا الان چند بار با حرفاش منو سوزونده همسرم که پشتم در نیومده هیچ،تازه من شدم مقصر چند روز پیش زنگ زد به همسرم گفت این (یعنی من)نرفته اونجا (خونه مادرم)همسرمم گفت نه بعدش که قطع کرد من بهش گفتم فردا با اون میخوای بری سرکار گفت اون کیه گفتم مادرت (چون همسرم با مادرش مزون دارن با هم کار میکنن)گفت چرا میگه اون گفتم پس چرا وقتی مادرت منو اینجوری خطاب میکنه ناراحت نمیشی گفت مادرم قصد بی احترامی نداشته خلاصه دعوامون شد همسرم زنگ زد به مادرش که چرا اینجوری گفتی مادرش هم شروع کرد گریه کردن همسرمم با من دعوا کرد که تو باعث شدی اشک مادرم در بیاد من خیلی کوتاه اومدم امروز شیرینی گرفتیم رفتیم خونه مادر شوهرم اولا اینکه زیاد تحویل نگرفت همسرمم نه گذاشت نه برداشت گفت مادرم این همه بهت محبت کرده منظوری نداشته که گفته این،یه کلمه به مادرش نگفت طرز صحبت کردنت بده،راستش من هیچی نگفتم چون حوصله جنگ و دعوا ندارم ولی خیلی عصبیم همسرم چرا اینجوریه شما جای من بودید چیکار می‌کردید