2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 13446 بازدید | 342 پست

نه برو خونه داداشت ولی مواظب رفتارت باش فقط درستو بخون با زنداداشت خیلی خوب رفتار کن چون خیلی الان واسه کنکور خونه داداششون میخونن ولی باید مواظب رفتارت باشی ولی مامانت چقدر نامردیه بگو خب تو همسرت برین یجا دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا به این میگن مادررررررررررررپسر مردمو میخواد جابجا کنه اونوقت دختر خودش و اواره.خاک بر سر همچین ...

داداشم اراده کنم میاد پدرهمشونو درمیاره ولی از نفرین مادر میترسم . از طرفی اگه به داداشم بگم میگه بیا خونه ی من ، منم دلم نمیخواد برم سربار شم

میترسم پیگیری کنم از ته دل نفرینم کنه بدتر از اینی که هستم بشم وضع داداشمینا خوبن ولی نه در این حد ک ...

نفرین ناحق که به جایی نمیرسه. اگه به نفرین بود الان کل دنیا مرده بودن.

حتما برو با برادرت از وکیل کمک بگیر.  اگه قبل فوت سند نزده باشه پدرت فقط میتونه یک سوم مالش میتونه تصمیم بگیره. اگه خونه و ماشین از مادرت بگیری اون مردک مادرتو ول میکنه بعد مامانت میفهمه عشق ک عاشقی کشک بوده طرف مرده خور و مفت خور بوده

داداشت رو تحریک کن احساساتی اش کن که بیاد حقت رو از مادرت بگیره...

داداشم نیاز به تحریک نداره فقط کافیه این قضیه رو بفهمه میره اول اون پدر و پسرو اتیش میزنه بعدم میاد پشت منو میگیره ولی برفرضم که حقو گرفت ، پول یه خونه درنمیاد ازش که :) من نمیخوام برم خونه داداشم

میترسم پیگیری کنم از ته دل نفرینم کنه بدتر از اینی که هستم بشم وضع داداشمینا خوبن ولی نه در این حد ک ...

حقته 

نفرین اون ناحقه و برمیگرده سمت خودش

بتونی پولت رو از مادرت بگیری با داداشت یه خونه بخرید عالی میشه

ببین برای اینکه زن داداش ناراحت نشه اون پولی که داداشت میده قدر همون دنگ بزنید به نام زن داداش 

تو هم بشین درس بخون که رشته خوب قبول شی بورسیه بشی

برات دعا میکنم عزیزم

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

مامانت روانیه. تو اون خونه بمون و جواب حرفاشو نده و هرچی میگه سکوت کن. فقط بهش بگو سپردمت به خدا خودش جوابتو میده.

چیزای کمدتم مرتب کن بچین قشنگ تمیز و خوشگل و درشو قفل کن. یادت نره این بار ‌کلیدشو جا نذاری.

فامیلی کسی نداری بهشون بگی مامانت اینجوریه؟