2777
2789

18 سالمه ، میدونم اهل احترام گذاشتن به حریم شخصیم نیست برا همین همیشه در کمدمو قفل میکنم کلیدشو میزارم جایی ، اینبار یادم رفت در کمدو قفل کنم

تا رفتم حموم زودی رفت سر کمدم ، از حموم اومدم دیدم کلللل وسایل کمدمو ریخته بیرون . بعد من خب خودم یه سری چیزا خریدم با پول خودم و یه سری چیزا هم پارتنرم بهم هدیه داده ، خب من هرچی که میخرم نباید برم بهش نشون بدم که ! وسایلو ریخته بود زمین میگفت تو دزدی معلوم نیست این وسایلو از کجا برداشتی

هرچیم بهش میگم خودم خریدم میگه پول از کجا اوردی ! خب من به عنوان یه دختر پس انداز دارم همرو که نباید بهش بگم بعدم کی تاحالا حساب و کتاب کارتامو داشته که الان میگه تو که پول نداری ! 

هی میره و میاد نفرینم میکنه میگه دزدی الهی دستت بشکنه الهی جنازتو برام بیارن الهی بمیری دستت تیکه تیکه شه الهی خبر مرگتو بیارن برام :) الان حدود 1 ساعته بلند بلند همینارو داد میزنه به هیچ حرفمم گوش نمیده

میدونم چشه . بابام فوت کرده تو بچگیم ، داره شوهر میکنه بعد یارو خودش خونه نداره میخواد با پسر 19 ، 20 سالش بیاد خونه ما ! مامانم جای اینکه به اون بگه پسرتو نیار الان یه هفتس به من میگه برو خونه داداشت اینجا پسر میاد زشته تو باشی . خب من دلم نمیخواد مزاحم داداشم و زن داداشم شم ، اینکارارو میکنه که من خودم جمع کنم برم :)😭

امسال کنکوری ام اخه انصافه تو این شرایط وحشتناک روحی بزاره منو ؟😭

مامانت داره دستی دستی خودشو بدبخت میکنه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون مرده رو که خونه و هیچی نداره می‌خواین چیکار سرتون درد می‌کنه مگه

مامانمه دیگه ! الهی خدا ازش نگذره من حالم داره ازش بهم میخوره هرچیم بهش میگم این ادم مناسب نیست میگه تو از قصد میگی من تو تنهایی بمیرم

اونوقت یکی از تاپیکام گفتم راضی نیستم همه ریختن رو سرم کاش بودن میدیدن این مرد چه داغونیه

مردی ک تا این سن ی خونه نداره و میخاد بیاد خونه مامانت،مفت خوری بیش نیست.

هرجور شده تلاش کن درس بخون ی شهر بزرگ و یه رشته خوب قبول شی،حداقل خودتو نجات بدی

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))