18 سالمه ، میدونم اهل احترام گذاشتن به حریم شخصیم نیست برا همین همیشه در کمدمو قفل میکنم کلیدشو میزارم جایی ، اینبار یادم رفت در کمدو قفل کنم
تا رفتم حموم زودی رفت سر کمدم ، از حموم اومدم دیدم کلللل وسایل کمدمو ریخته بیرون . بعد من خب خودم یه سری چیزا خریدم با پول خودم و یه سری چیزا هم پارتنرم بهم هدیه داده ، خب من هرچی که میخرم نباید برم بهش نشون بدم که ! وسایلو ریخته بود زمین میگفت تو دزدی معلوم نیست این وسایلو از کجا برداشتی
هرچیم بهش میگم خودم خریدم میگه پول از کجا اوردی ! خب من به عنوان یه دختر پس انداز دارم همرو که نباید بهش بگم بعدم کی تاحالا حساب و کتاب کارتامو داشته که الان میگه تو که پول نداری !
هی میره و میاد نفرینم میکنه میگه دزدی الهی دستت بشکنه الهی جنازتو برام بیارن الهی بمیری دستت تیکه تیکه شه الهی خبر مرگتو بیارن برام :) الان حدود 1 ساعته بلند بلند همینارو داد میزنه به هیچ حرفمم گوش نمیده
میدونم چشه . بابام فوت کرده تو بچگیم ، داره شوهر میکنه بعد یارو خودش خونه نداره میخواد با پسر 19 ، 20 سالش بیاد خونه ما ! مامانم جای اینکه به اون بگه پسرتو نیار الان یه هفتس به من میگه برو خونه داداشت اینجا پسر میاد زشته تو باشی . خب من دلم نمیخواد مزاحم داداشم و زن داداشم شم ، اینکارارو میکنه که من خودم جمع کنم برم :)😭
امسال کنکوری ام اخه انصافه تو این شرایط وحشتناک روحی بزاره منو ؟😭