2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 84198 بازدید | 1157 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اگر شعور داشتی این جوری حرف نمیزدیمدرک دکترا هم داشته باشی و شعور نداشته باشی که انگار نداری به ه ...

وللش دلشکستن کارشونه که اینجوری میگن انتظار دارن منم مثل خودشون به مادر اسی فحش بدم که توشخصیت من نیست

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

نمی دونم پدرت کی فوت کرده ولی الان هر کسی فقط میتونه یک سوم اموالش رو وصیت کنه اگرم وصیت نداشته ب ...

نه زن یک هشتم ارث میبره و مهریه اش

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم

دوست داشتم همه ی نظرات لو بخونم ولی نشد. اسی میتونی درخواست تقسیم ارث کنی . به مادرت یک هشتم و مهرش میرسه بقیع ۲به ۱ بین تو و برادرت تقسیم میشه. اگه واقعا اینایی که گفتی حقیقت داشته باشه مادرت سمی هست ازش دوری کن. سعی کن شغلی واسه خودت پیدا کنی درستو ادامه بده.

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
داداشم اراده کنم میاد پدرهمشونو درمیاره ولی از نفرین مادر میترسم . از طرفی اگه به داداشم بگم میگه بی ...

نفرینی که حق نباشه نمی گیره عزیزم تازه اونی که الان ظالمه باید بترسه مادرته نه تو برو به داداشت بگو پدر همشون دربیاره

باباجونم همیشه دوستت دارم دلتنگتم💔 میشه برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستین

اصلا نرو خونه داداشت قربونت. جای دختر منی عزیز دلم. بشین سرجات و نزار اون مردو بیاره. حتما با داداشت ...

نه گلم با دخول هم اون مرد به این دختر محرم میشه هم مادر اسی به اون پسر 

ولی استارتر و پسر کرد نامحرم هستن 

یکی از اقوام ما بچه ها با هم ازدواج کردن

عجب مادری داری تنها چرا تورو داره ادم تنها باشه بهتر از اینه با یک ادم داغون ازدواج کنه حالا اگر مال و اموالیم داشت یک حرفی تازه میگی هیچی نداره 

مواظب باش پسرش میاد تو  اون خونه هواست سفت به خودت باشه متوجه ای که چی میگم 

خیلی ناراحت شدم برات عزیزم 

انشالله خدا کمکت کنه