2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 92249 بازدید | 1203 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر جان 

برادر شما موقع از دنیا رفتن پدر چند سالشون بوده؟

مادرتون به واسطه ی وصیت نامه یک سوم دارایی مرحوم بعلاوه ی یک هشتم رو به عنوان سهم الارث میبردن....

هرچند اگه مهریه داشتن، بسته به مقدار مهریه با اجرای مهریه میتونستن بقیه ی ماترک رو هم از آن خودشون کنن.....

شما زمان فوت پدر ، جد پدری نداشتید؟

اگه داشتید پدربزرگ(پدر پدرتون) قیمومیت اموال (سهم الارث ) شمارو داشتن، نه مادرتون 

حتی اگه پدربزرگ نداشتید و مادرتون قیمومیت داشتن، به لحاظ قانونی نمیتونستن از اموال شما به نفع خودشون بهره‌برداری کنن و ماشین بخرن

شما میتونید نسبت به سهم الارث خودتون مدعی بشید

از طرفی بعد از ازدواج، سهم مادرتون از حقوق پدرتون قطع نمیشه 

خیلی ها اطلاع ندارن و ناآگاهانه به شما میگن سهم ایشون از حقوق قطع میشه....به هیچ وجه قطعا نمیشه 

فقط شما میتونی درخواست بدی سهم خودت از حقوق رو به حساب خودت واریز کنن که حتما در صورت ازدواجش این کارو بکن

هرچند با ازدواج خودت ، اون مبلغ برای شما قطع میشه 

به مادرتون بگید قبل از ازدواجش خونه و ماشینش رو به نام شما و داداش صلح عمره کنه

که بعد از عمر طبیعی مادر ، اون آقا از دارایی مادرتون ارث نبره

به آقا هم این مورد رو بگه که اگه چشم طمعی داره بریده بشه ، بلکه دمش رو بذاره روی کولش و بره 

اگه درباره ی صلح عمره سوال داشتی بپرس

من حقوق خوندم و میتونم راهنماییت کنم

به مادرتون بگید قبل از ازدواجش خونه و ماشینش رو به نام شما و داداش صلح عمره کنهکه بعد از عمر طبیعی م ...

چه پیشنهاد خوبی دادی

در زمان این صلح عمره مادره میتونه خونه رو بفروشه؟

فقط اگه اون مرتیکه اومد قشقرق راه بنداز سلیطه بازی دریار 

داداشت بگو بیاد مرتیکه مفت هور لی غیرت رو تهدید کنین گم شه بره 

والله من نگرانت شدم خدای نکرده بهت دست درازی نکنن  اصلا به هیچوجه نذار بیان 

نذری چیزی بردار به نیت دفع دشمن سوره کوثر بخون فلق ناس بخون 

پدرم نظامی بود 16 سال پیش شهید شد . اخه اون تایم هم من زیر 18 سال بودم هم برادرم 12 سالش بود براهمین ...

باشه عزیزم فردی فوت کنه یاشهید بشه همسر و بچه هایی که زیر ۱۸ سال که باشن حقوق بینشون تقسیم میشه .هیچ فرقی هم نداره چه سنی باشن خود دولت براشون به طور قانونی انجام میده حالامیخواد اون بچه ۶ سالش باشه یا ۱۶ سال.

فقط ی قیم تعیین میشه که اونجا امضا میده  که قیم برای شما مادرت بوده و اون همه رو خرج کرده و به شما نداده حالا اونموقع خرج زندگی کرده بعدا چی چرا طلاهاتو بدون رضایت خودت فروخته عملا حق و حقوق شما رو رعایت نکرده .

امیدوارم ناراحت نشی خدا میدونه چه عذابی در انتظارشه .اون از اونموقعش اینم الانش که داره باندونم کاری شما رو اواره میکنه.

کاردرستی کردی برادرتو در جریان گذاشتی.

ضمنا توقران چندتاکار ذکر شده که حتی بهش نزدیک هم نشید یکیش زِنا ،یکیش  مال یتیم .حالا ببین دیگه خودت.خدا انشاللا کمکت کنه مشکلت حل بشه

به مادرتون بگید قبل از ازدواجش خونه و ماشینش رو به نام شما و داداش صلح عمره کنهکه بعد از عمر طبیعی م ...

خیلی عذر میخوام ولی به نظر شما مادری که برای یه مرد دخترشو از خونه بیرون می‌کنه میاد خونه و ماشین میزنه به اسم دختر و پسرش ؟؟!!!

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          
تو الان با من بودی؟؟ تو به من گفتی نخاله؟؟ تو وقتی خانواده من نمیشناسی غلط میکنی همچین زری میزنی

آره به تو گفتم نخاله. توی این زمونه کسی که با 25سال سن دیپلم داره نخاله است دیگه گلم

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

تو غلط میکنی به خانواده من توهین میکنی بیشعورمنم دستشوییم میگیره یکی به خانواده کسی توهین میکنه حتی ...

هروقت مدرک دانشگاهی گرفتی جوابت رو میدم شائم میاد پایین باتو حرف بزنم 

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

عزیزم از خدا میخوام کمکت کنه، صبر داشته باش بالاخره مادرت حتی اگه مشکل داره بازم نباید بهش بی احترامی کنی، 

اما اگه خونه مال پدرت بوده تو هم ازش ارث میبری،نمی تونه بیرونت کنه محکم پای همه چی وایسا، حق با تو هست و درسته نباید مزاحم زندگی برادرت بشی و اجازه بدی حق خودت پایمال بشه، کوتاه نیا

I will always love you❤️💖💗