2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 38664 بازدید | 773 پست

اون مرد و پسر ۲۰ ساله ش یه کلاهبرداران و دارن از احساسات مادر احمقت سوءاستفاده میکنن و میخوان بیان خونه تون و تصاحب کنن و مامانتم کلفت که البته مامانت حقشه 

وگرنه چرا باید بیان خونه مامانت ؟ حالا مامانت عقلش و به هوسش باخته ولی مرد ه چی نمیگه دختر نوجوون داری درست نیست بیایم اونجا ؟ و یا اگه ما بیایم دخترت چی میشه ؟

بسیاری از مادرا که دختر دارن از ترس اینکه مبادا همسر آینده شون به دخترشون یعدا چشم داشته باشه یا تعرض کنه قید ازدواج و میزنن اونوقت مادرت دوتا نره خر و داره میاره تو خونتون ؟؟ یکی دو سال صبر نداره تا تکلیف درس و دانشگات روشن شه بلکه رفتی ؟"

دوستان الان دقیقا خود خود آخر زمانه بخدا " مواظب رفتار و کاراتون باشین که ظهور بینهایت نزدیکه و شرمنده خودتون و مولاتون نشین 

میترسم نفرینم کنه از ته دلم عاقم کنه

عزیزم نفرین چییییی

همچین مادری خودش مستحق نفرینه

تو از حقوق و بیمه بابات سهم داری

اگر خواستی بری پیش داداشت لااقل هزینه خودتو جدا کن و خرج با خودت باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبق امضات برات دعا کردم عزیزم شمام برای پدربزرگم دعاکن که درگیر کنسره انشاا.. آزمایشاش خوب باشه

ممنونم عزیزم 

چشم حتما ❤️‍🩹🫂

دوستای مهربونم امضامو میشه بخونید؟🫂💚میشه برام دعا کنید قشنگا بهم بگید منم براتون دعا کنم 🫂❤️‍🩹

پام میمونه اینو مطمئنم . باهاش صحبت کردم قبول کرده حق اشتغال و تحصیل و طلاقو بهم بده . گفت خودم خرج ...

به برادرت بگو که یه نفر هست که دوست داره اونم با پسری که دوست داری صحبت کنه بالاخره هر چقدر هم خوب باشه باز برادرت هم در جریان باشه بهتره با دوست پسرت حرف بزنه اگر تاییدش کرد به نظرم ازدواج کن ...از این وضعیتی که هستی که بهتره مادرت هم خودش می‌دونه وزندگیش ...بعد ازدواج هم میشه درس خوند...

مامانمه دیگه ! الهی خدا ازش نگذره من حالم داره ازش بهم میخوره هرچیم بهش میگم این ادم مناسب نیست میگه ...

کوتاه نیاد جلوش ...هرچی داد و بیداد کرد بگو همش برگرده به خودت ...یه خورده سلیطه بازی در بیار بگو اگه پسر نامزدت حتی یه ثانیه پاشو تو این خونه بذاره داد و بیداد می کنم و آبروتو جلو همسایه ها می برم ...با همچین مادری باید عین خودش رفتار کنی!!

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

داداشم با مامانم قهره بخاطر ازدواج کردن مامانم ، دلم نمیخواد سربار داداش و زن داداشم شم

به داداشت بگو که داره چه بلایی سرت میاره بیاد یه خورده باهاش صحبت کنه شاید از اون بترسه

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

اسی برای عقد عجله نکن 

بلاخره دستت رو میشه

و پارتنرت هم متوجه مشکلاتت میشه

و روی اصلیش رو نشون میده

و بی جهازی برات میشه تف بالا سر 

به پسره راستش رو بگو 

و تا وقتی جهیزیه اات کامل نشده عقد نکن

چقدر ناراحت شدم یاد مامانم افتادم مامانم فرشته بود از جون و دلش مایه میزاشت برای تک تک بچه هاش 

هیچ کدوم قدرشو ندونستیم 

وقتی فوت کرد تازه فهمیدیم چقدر زندگی مون لنگه 

تف به این روزگار 

لعنت به شانس بد 

ای مامان 

دردمو پیش کی بگم 

مامان از وقتی رفتی من یک روز خوش ندیدم 

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹