2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 62173 بازدید | 1045 پست
واقعا انشالله استاتر به حق امشب حضرت زینب حل بشه یا مشکل گشا یاعلی به حسن و حسین علیه السلام این مش ...

دختره آدم دلش ریش میشه پناه ی دختره خونه پدریشه

اگر میخواهی هم بترسی و هم امیدوار شوی کلیک کن!👇 https://rubika.ir/tarsomidd 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دختر گل،امیدوارم خدا و زندگی برات شرایط بهتری بسازن،عزیزم طبق گفته ی دوستان پدرت حتی اگر هم میخواست وصیت کنه فقط در خصوص یک سوم اموال میتونست،شما و برادرتون شکایت نامه تنظیم کنید میتونید سهم الارث خودتون رو طلب کنید،و بنابراین مادرتون نمیتونه خونه رو به نام اون مرد بزنه،و شما هم مجبور به رفتن از اون خونه نمیشین،در خصوص حقوق هم حتما کارهای مربوطه رو انجام بدین،فرزند مجرد حق از حقوق والدین فوت شده می‌برند

ببین شب نخواب ولی دستو بخون برو تو اتاقت فقط بخثن هیچکاری نکن اصلا به هیچی اهمیت نده منم تا یک ماه اینده عمل لاغریمو میکنم بعدش به صورت جدی برای کنکور میخونم پشت کنکوریم پارسال هیچی نخوندم تو با این وضعیت تنها راه نجاتت درسه خیلی بخون خیلیییییی خودتو نجات بدههه

خدایا یعنی قانون فطرت هم داره بهم میریزه

آخه مادر  

مگه داریم مادر اینجوری بشه با جگر گوشه خودش

تهمت دزدی بهش بزنه 

یه مادر ممکنه از خانواده خودش و شوهرش دل بکنه بخاطر بچه هاش

مادرم همیشه میگفت زن جماعت نسبت به همجنس خودش خیلی بی رحمه گفتم حتی به دخترش گفت شاید ولی ندیدم

مادر مثل عمر آدمی هستش ، دوبار داده نمیشه

داره فکر کنم ولی نمیدونم بای چطور جدا کنم . بعدم اگه جدا کنم فقط خرج خورد و خوراکم درمیاد اونم به زو ...

عزیزم وصیت نامه رو قانون حساب نمیکنه اگر سند بنام مادرت نیست برو انحصار وراثت بزن حقتو بگیر لااقل بتونی جایی اجاره کنی 

اخه میترسم تا اونموقع بیرونم کنه . یکی دوماه دیگه عقد میکنن

نه عزیزم مادرت اصلا حق چنین کاری را نداره. برو بیمه حتما ازشون بپرس که دقیق راهنماییت کنند.

مادرت فقط یک هشتم اموال پدرت را میتونسته به اسمش باشه. دقیق از برادرت بپرس تا برات روشن کنه که ارث پدرتون چی شده.

در مورد طلا هم من خواهر خودم صغیر بود حتی برای اینکه بتونیم پولش را توی بانک سپرده کنیم یا ببریم یک بانک دیگه هم باید نامه از دادگاه میگرفتیم مگه اینکه پدرتون اموالش را قبل فوتش به اسم مادرتون کرده باشه