فیلم_باز مدیر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8238 عنوان بنظرتون بعد از مرگ چی میشه | مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 76 پست فقط میخام بدونم نظر شما چیه از اینکه نمیدونم قرارع چه اتفاقی بیفته بعدش میترسم کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟ دیروز | 22:12 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8238 خب چرا بین این همه اعتقاد یکی رو قبول نمیکنی که به نظرت منطقی تره و از اونور ریسکی هم نیست؟ آخه عموم جامعه با نظرم مخالفن من حس میکنم با مرگ همه چی تموم میشه کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8238 خب نظرتون ؟؟؟ از این برنامه انگار که جهان دیگه ای وجود داره ولی واقعا تو ذهنم نمیگنجه چطور ممکنه بعد مرگ ....چی بگم والا ولی هیچی از نظرم قطعی نیست کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
81_zari عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 1769 آخه عموم جامعه با نظرم مخالفن من حس میکنم با مرگ همه چی تموم میشه خب این دیدگاه رو داشتن ریسک بزرگیهمثل وقتی که یه بچه بهت میگه تو غذایی که داری میخوری سم ریختن، و تو بلافاصله اینطوری میشی که نکنه راست میگهاینم همینهنکنه واقعا با مرگ همه چی تموم نمیشه... هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)
عقیق1402 عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 602 آخه عموم جامعه با نظرم مخالفن من حس میکنم با مرگ همه چی تموم میشه چون اطلاعاتتون کمه.باید تحقیقتونو بیشتر کنید.قران بخونید.سرچ کنید تو اینترنت آیات مربوط به معاد و قیامت...احادیث ائمه درمورد جهان بعد از مرگ رو بخونید
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8238 من خواب برزخودیدم.ماه رمضون ابجیم اومد ب خوابم وچندنفردیگه که اومده بودن زنده هارو ملاقات کننیه تپه ... خدا بیامرزدش چه جالب ... با خوندن این حرفا حس و حال عجیبی بهم دست میده کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
81_zari عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 1769 انگار که جهان دیگه ای وجود داره ولی واقعا تو ذهنم نمیگنجه چطور ممکنه بعد مرگ ....چی بگم والا ولی هیچ ... از نظر هیچ کس قطعی نیستولی لازمه انتخابی داشته باشی که مطمئن باشه به ضررت تموم نمیشه هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8238 سخن امام صادق هست که میفرمایند دنیا زندان مؤمن و گور بهشت اوست و دنیا بهشت کافر و گور جهنم اوست واقعا زیباست ممنونم ازت که برام نوشتیش کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8238 بستگی به اعمال ما داره.خداوند میفرماید من انسان رو در رنج و سختی آفریدم.قطعا این دنیا برا آسایش و رف ... نه واقعا نیافریده هر چند خیلیا تو رنج و سختی نیستن ولی خب ... کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8238 چرا؟ نمیدونم والا ولی چطور ممکنه آخه پوستی که از بین میره و... کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8238 میریم مرحله بعد... چیه مرحله بعد کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
ملکه455_ عضویت: 1403/12/08 تعداد پست: 4608 مث قضیه سنجاقک و میگن قبلش یجور کرم بوده فکنم زیر آب بوده وقتی سنجاقک شده از اب زده بیرون وبا دنیای زیر اب آشنا شده ک خیلی قشنگ بوده منتهی دیگ هیییچ وقت نمیتونه برگرده ب اون کرمای زیر اب بگه اینور ی دنیای دیگس و چخبره همچنین چیزی عشقممممم فقط امین ❤️