2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 29705 بازدید | 661 پست

برعکس اینا ک میگن درس بخون،من نظرم اینه که سرکار برو .

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
داره فکر کنم ولی نمیدونم بای چطور جدا کنم . بعدم اگه جدا کنم فقط خرج خورد و خوراکم درمیاد اونم به زو ...

برای موارد قانونی از برادرت کمک بخواه یا فامیل مورد اعتماد 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره داره سعی میکنه بیاد خواستگاری شغلشو خوب کرده خونه گرفته و .. ولی تا اون بیاد منو شوت کرده بیرون ...

پس تا اون بیاد برو خونه داداشت ناپدید حتی پسر هم نداشت به صراحت نبود پیشش بمونی 

فقط هر چی شد درستو ول نکن 

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

اونقدری که الان مشخص شدن حق و حقوقت مهمه درس و‌کنکور نیست 

فکر کردی دانشگاه خرج نداره  مثلا فکر کردی بری خوابگاه همه چی دیگه اوکی میشه نه جانم 

شما بهترین رشته هم بخونی بازم به سرپناه و پول نیاز داری نمتونه که تو خوابگاه و پانسیون اینجور جاها بمونی 

مسله دیگه اینکه همین پارتنرت همین که بفهمه خونه پدرت زیادی بودی و جایی نداشتی بری در طول زندگی چنان سوارت میشه که خودت نفهمی نگاه به الانش نکن اولش همه مسلمونن بعد چندسال شمر درونشون میاد بیرون 

خونه برادر رفتنتم کنسل کن زن داداشت فرشته هم باشه باز نری اونجا بهتره

در ضمن باید خییییییلی دختر قوی باشی تا از پس این مشکلات بربیایی خجالت و عاق و نفرینم بذار کنار

ببین مقاومت کن هرجور شده به واسطه تحریک داداشت اصلا نزاری این ازدواج سربگیره که مادرتون بدبخت میشهمش ...

6 ماه هرکار کردیم . داداشم قهر کرد دعوا کرد کلی بحث کردیم  خاله و داییمو کشیدیم وسط هیچکس حریفش نشد

دا داشت چطور اجازه میده مادرت شوهرکنه

6 ماه هرکار کرد . دعوا بحث قهر ، حتی خاله و داییمو کشید وسط ولی هیچکس حریفش نشد . اخرم گفت هرغلطی میکنی بکن فقط هرچی شد نیای سربار شی خونه ی من . به منم گفت بیا بریم خونه ی ما . من نرفتم اون تایم

هر کس فقط میتونه برای یک سوم اموالش در وصیت نامه تصمیم بگیره اگه خونه بیشتر از یک سوم امواله میتونید ...

نمیدونم یک سوم بود یا نه، یه خونه 70 متری برا مامانم وصیت کرد ، یه سری پول هم برا منو داداشم . پول منو مامانم بالاکشید

بچه بودم با پول من طلا خرید ، چندسال پیش بدون اینکه به من بگه طلاهامو برا ماشین فروخت