2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 50091 بازدید | 890 پست
دقیقا 😐 گی تو بختم😂😂

خاله ام ۵۰ سالشه شوهر داره خوشبخت پولدار شوهر می میده واسه اش دختر شوهر داده پسر دانشجو دکتر

رفته پیش دعا نویس گفته جن عاشق داری😂🤣🤣🤣

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد برادر رو وسط نکشید اونم دوروز دیگه شیر میشه میگه حق ارثم رو بدید بعد هم مامان بی خونه میشه هم دختر ‌برادر ها رو نشناختید ‌.بفهمه بهش ارث میرسه فکر می‌کنید چکار میکنه میگه سهمم رو لازم دارم خونه رو بفروشید بهم بدید 

داره فکر کنم ولی نمیدونم بای چطور جدا کنم . بعدم اگه جدا کنم فقط خرج خورد و خوراکم درمیاد اونم به زو ...

ببین مقاومت کن هرجور شده به واسطه تحریک داداشت اصلا نزاری این ازدواج سربگیره که مادرتون بدبخت میشه

مشخصه مرده یه مفت خور به درد نخوره

برو قشنگ غیرت داداشت رو تحریک کن هرکاری از دستت برمیاد بکن که این مرتیکه رو از زندگیتون پرت کنید بیرون

برام عجیبه که داداشت هیچ کاری تکرده تاالان

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

اون اقا حداقل ۴۰.۴۵سنش باید باشه.

یعنی عرضه نداشته یه خونه دست و پاکنه؟؟

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

با برادرت صحبت کن با خانومش هم جدا صحبت کن اگه خانومش مشکلی نداشت برو پیششون صبح زود پاشو برو کتابخونه تا شب و تمرکزت رو کامل بزار روی درست برای خوابیدن برو خونشون و بی سروصدا توی هیچ کارشون دخالت نکن و تا جایی که میتونی هم کمک دست زن داداشت باش. برای ارث و میراثت هم با کمک داداشت اقدام کن استعلام میگیرن اموالی که بابات داشت رو قانونن جدا میکنن بهت میدن حقوق بابات هم هرچقدر باشه نصفش بهت تعلق میگیره اگه مامانت ازدواج کنه کل حقوق بابات همش به تو تعلق میگیره میتونی زندگیتو درست کنی موفق باشی قشنگم ولی از حق و حقوقت نگذر

میترسم پیگیری کنم از ته دل نفرینم کنه بدتر از اینی که هستم بشم وضع داداشمینا خوبن ولی نه در این حد ک ...

چه نفرینی کنه .نفرین زنی که دختر جوونشو از خونه میخواد بندازه بیرون و نره خر ۲۰ ساله مردمو بیاره نگه داره .بهت بگه زشته برو خونه داداشت!!! مادرت بد تاوانی میده بد

داره فکر کنم ولی نمیدونم بای چطور جدا کنم . بعدم اگه جدا کنم فقط خرج خورد و خوراکم درمیاد اونم به زو ...

اصلااااااا جایی نرو اصلاااان بشین بخون ی شهر خوب ی رشته خوب قبول شو هرچند میدونم ذهنت درگیره

اگ کردت بیرون ب پلیس گزارش بده

انحصار وراثت کنید 

خونه متعلق به ایشون که نیست 

عجب 

نامادری از ایشون بهتره 

حق ندارن مرد غریبه و پسر لندهور بیارن خونه پدر شما 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد