2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 49320 بازدید | 889 پست

از نظر قانونی شما الان میتونی نصف حقوق پدرتو بگیری. در واقع حقوق نصف میشه . برو اقدام کن . وقتی مادرت آوارگی شما براش مهم نیست و حقتو میخواد به یه مرد و پسر غریبه بده پس مدارا کردن درست نیست . برو حقتو بگیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم 

اگر سند خونه قبلا به اسم بابات بوده

بابات  نمیتونسته کل خونه رو ارث حساب کنه 

با یه وکیل مشورت کن 

هم بابات ارثی که مادرت دزدیه

و برادرت رو شاهد بگیر 

و هم بابات اینکه ایا پدرت اجازه داشته خونه رو به اسم مامانت کنه؟؟

اول با وکیل صحبت کن 

بعد بابت هر سه شکایت کن 

هم خوته هم طلاها و هم حقوق

نه نگران مراسم و تشریفات نیستیم پارتنرم برای اینا پول جمع کرده . فقط داره همه ی تلاششو میکنه یکم بیش ...

از نفرین مادرت یا هر کس دیگه نترس . خدا جای حق نشسته. عاق کنه هر چی بگه تو به خودت نگیر . اصلا روت تاثیری نداره. چون مقصر خودشه. از طرفی هم خواهرانه میگم به پسری که باهاش تو رابطه ای در مورد اختلافت با مادرت هیچی نگو . هیچی قسم میدم بهت . چون هر چقدر هم دوستت داشته باشه یه روزی طعنه میزنه . از اون خونه هم تکون نخور . برای ارثیه ات از داداشت کمک بگیر شکایت کن . حقوق پدرت هم به تو میرسه چون مادرت ازدواج می‌کنه حقوقش قطع میشه . 

خدا لعنت کنه همچین خانواده هایی که زندگی رو برامون زهر کردن. 

منم درد تو رو داشتم رفتم با مادر بزرگم زندگی کردم . عمم هر روز زیر مشت لگد می‌گرفت منو. الان ازدواج کردم تازه همه یادشون افتاده خانواده ی منن. ولی نمی‌خوام ریختشونو ببینم

اگه پدرت حقوق داره برو اقدام کن نصفش برای توعه

زبون چینی بخونید بچه ها چینی خیلی خوبه💚... چینی هم نخواستید اسپانیایی بخونید🧡... اسپانیایی هم نه دیگه فرانسه رو بخونید دیگه اون خیلی خفنه خدایی💙

مادر نیست نامادریه

والا نامادری دیدم از صد تا مادر بهتر. 

عروس خالم طلاق گرفت بچه رو هم ول کرد رفت حتی یه زنگ نزد رفت شوهر کرد 

پسر خالم بعد چند سال زن آورد . بعد خودش فوت کرد . زنش اون بچه رو به جوری بزرگ کرد انگار مال خودشه . جهازش هم داد شوهرش هم داد 

زن زندگی آزادی همین گوه ها رو به وجود آورد و فرزند رو سوزوند

این به اون ربط نداشتا این ماله روانشناسی زرد و تیشه به ریشه زدن اعتقادات آدماس و اینکه روشنفکری رو خودخواهی اشتباه گرفتن ترویج کلیپ غلط و...کلا هرچیزی جنبه میخواد 

کدوم خری با مرد بی خونه در حالی که اون مرده یک پسر ۲۰ ساله داره و خودش دختر ۱۸ سال داره ازدواج می کنه😐

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

دعا نویس مرده خوب بوده

حالا دعا نویس ما بریم :(( 

میگه جن عاشق داری😐🤣 

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

عزیزم ایشالا مشکلت حل بشه . توکلت بر خدا باشه♥️نرو .آواره میشی . تو که نمیتونی تا ابد پیش داداشت بمونی 

جایی هم نداری که بری . از تو خونه تکون نخورد .

اون مردک که هوس ازدواج کرده پسرشو بفرسه بره