2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 49320 بازدید | 889 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه که به نامشه . حالا به داداشم زنگ زدم داره میاد هرچی اون بگه انجام میدم ، به احتمال زیاد خودش پ ...

شر که نمیشه فوقش ی دعوا لفظی میشه مامانت حواسشون جمع کنه 

آخه ی دختر تنها تو جامعه چیکار کنه عقل نداره بخدا ننت

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤

عزیزم اگر دبیرستان میری با مشاور مدرسه حرف بزن تا باهاش حرف بزنه

و یا اگر فرد عاقلی هست تو خانواده بگو باهاش حرف بزته 

به مرده امتیاز خاصی نده

یعنی ماشین و خونه به اسمش نکنه

و فرصت بده کنکورت رو بخونی 

و روی مخت نره

خوشگل من اسکان مطالعاتی بگیر شب هم برو خونه داداشت یا هم برگرد خونه خودتون اینجوری که معلومه مادرتون ...

اره داداش و زنداداشم خوبن . زنداداشم رفیق خودم بود رابطم باهاش خیلی خوبه فقط چندوقت پیش یکم بحثمون شد که حل شد خداروشکر

ولی درهرحال کاش نرم اویزونشون شم کاش خدا یه راه جلوم بزاره که تو امنیت خونه ی خودمون بمونم

بقیه گفتن اگه ازدواج کنه حقوق بابام براش قطع میشه که

اره قدیما ایطور بود تا ازدواج کنه حقوق بابات قطع میشه.حواست باشه یبار برای حقوق بابات صیغه مرده نشه تو متوجه نشی که حقوق بابات قطع نمیشه.

عزیزم اگر دبیرستان میری با مشاور مدرسه حرف بزن تا باهاش حرف بزنهو یا اگر فرد عاقلی هست تو خانواده بگ ...

دبیرستان که نمیرم . خانواده هم با خانواده ی پدری در ارتباط نیستیم چندین ساله یه خاله و دایی دارم که با مامانم حرف زدن ولی زیر بار نرفت . حالا داداشم داره میاد 

اره داداش و زنداداشم خوبن . زنداداشم رفیق خودم بود رابطم باهاش خیلی خوبه فقط چندوقت پیش یکم بحثمون ش ...

اینجوری که تو میگی نه پسره ادم خوبیه نه باباش من تنها راهکاری که به ذهنم میرسه بشین با داداش و زن داداشت حرف بزن ولی با ملایمت بگو داداشت یه اسکام مطالعاتی یا کاتبخونه هماهنگ کنه صبح تا ظهر که مدرسه هستی بیا یک ساعت استراحت کن برو تا حدودا ۷ ۸ شب بعد یا اسنپ بگیر یا داداشت بیارتت خودنه خودشون به زن داداشتم کمک کن نکه بری اویزونشون بشی باهاشم رفیق باش کلا زندگی کنید باهم ولی کار به کار هم نداشته باشین ت یه سال بگذره خدارو چی دیدی شاید یه دانشگاه شهر دیگه قبو شدی کلا رفتی اعصابتم اروم شد بعدم رشتت تموم شد کار میکنی و خودت خونه اینا میخری ولی از پسره و پدره دور بمون خواهش میکنم

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 

اره خونه ی اونا نمیرم

خریت نکن  خونه داداشت بهتر از خونه مامانته

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 

نه پسرش بوی دود میده . خیلی هیزه واقعا

شر راه ننداز 

با لحن ملایم جرفات رو بگو 

خونه داداشت نرو 

با اولین پولت در اتاق قفل بنداز

یا بگو داداش در اتاقم رو درست کن اون پسر میاد اینجا احساس ناامنی دارم 

همین امشب