2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 29725 بازدید | 661 پست
فقط میتونم بگم متاسفم😑به داداشت بگو با مادرت صحبت کنه الهی بمیرم برای دل شکسته ات فقط درس بخون برو ...

خدانکنه عزیزم بمونی برامون 

داداشم بهش بگم میگه بیا خونه من . منم نمیخوام برم خونشون ، میخوان بچه دار بشن خرجشون زیاده اونوقت خرج منم باید بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشت چیزی نمیگه؟نمیگه مثلا چرا همچنین‌ادمی رو میخوای بیاری پیش ی دختر جون بخصوص پسر داره داداشت با ...

داداشم نمیدونه اونا قراره بیان خونه ما زندگی کنن . میترسم بگم شر بزرگی راه بیفته

خاک تو سر مادرت بخاطر یک شوهر قید دختر گلشو‌ میزنه تازه تهمت دزدی هم میزنه 

دختر بی پدر باشه پشت نداره💔

جریان و به داداشت بگو با مادرت صحبت کنه و بزرگترین کنه تا مسئله حل بشه.حتما درستو بخون که بتونی بری سرکار عزیزم

پسر ۲۰ ساله دیگه باید مستقل بشه.

مادران با این شوهر کردنش

خودت بروسرکار یه خونه ای چیزی رهن کن

اول اینکه امسال کنکور دارم 

دوم اینکه به منی که جز دروس مدرسه هیچی بلد نیستم کار خوبی نمیدن

سوم اینکه اگه ام بدن میدونی چقدر طول میکشه تا به مرحله ی اجاره یا رهن خونه برسه ؟ اونموقع دیگه از تایم کنکورمم میگذره

هر چی در توان داری یه رشته ی پول درآر و آینده دار قبول شو 

هر روز سوره ی شرح ( انشراح ینی ) [ برای آسانی ] ؛ سوره ی نصر [ گشایش ] ؛ سوره ی فیل [ رزق و روزی ] بخون : اینا کوتاهن خیلی کمن زود تموم میشه : فلان سوره را میخ انم قربه الی الله

جهت دفع دشمن و مزاحم هر روز ۹ تا کوثر بخون پشت سر هم بدون صحبت با کسی و بدون قطع کردن : فلان قدر کوثر خواندم جهت دفع دشمن و مزاحم قربه الی الله 

فارغ التحصیل که شدی ( برای پیدا کردن کار : نوشتن سوره ی یوسف برای پیدا کردن کار متناسب و خوب 

تو گوگل بنویسی : نوشتن سوره ی یوسف برای پیدا کردن کار : میاره + تاپیک کاربرام هست 

جهت یک ازدواج خوب و موفق ( در آینده) : ختم یس به روش شیخ نخودکی اصفهانی ( تو گوگل هست و ۲ تا روش داره انجام هر دو روش برای گشایش بخت بسیار موثر است ) ،،، چله ی ( چهله ، ۴۰ روز ) : حدیث کساء ، دعای یستشیر ، سوره ی حشر ، و در صورت تمایل سوره ی احزاب 

چله شرایط داره : روز اولش روز نحس نباشه و با وضو باش از روز دوم بهدبعد مهم نیست روز نحس باشه ( روزایی که غسل به گردنته صوتش رو پخش کن یا گوش بده مثلا صوت تندخوانی سوره ی یاسین و ...

نوشتن سوره ی یوسف هم بهترتره که در روز نحس نباشه ،،،، اولین روز شروع به خواندن اون سوره های کوتاه ( نصر ، شرح ، فیل ، کوثر ) اینم شروعش روز نحس نباشه از روز دوم به بعد مهم نیست

♦️♦️♦️ روز نحس شامل : 

۱ : روز قمر در عقرب ( در هر ماه ۴ تا ۶ روزه ) : مثلاً : تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۴ ( ۲ تا عکسه ، روزهای هر رو عکس رو هم رفته در هر ماه ۴ تا ۶ روزه ) 

۲ : روز محاقِ ماه : [[[ ( ۳ روز آخر ماه قمری = ۳ روزی که حتی بدتر از ایام قمر در عقرب هست ) : مثلا اگر یک ماه قمری ۲۹ روزه س : از شب ۲۷ ام شروع میشه ،،، ۲۷ و ۲۸ و ۲۹ ؛؛؛؛؛؛ مثلاً اگر یک ماه قمری ۳۰ روزه س : از شب ۲۸ ام شروع میشه ،،، ۲۸ و ۲۹ و ۳۰ ]]] 

3 : روز کسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن

۴ : روز خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن 

۵ : ساعت نحس اکبر ( مربوط است به سیاره ی زحل ) : تو گوگل بنویسی ساعت نحس اکبر میاره چه ساعتی در روز هست میاره [ در روزی که به شماره های ۱ و ۲ و ۳ و ۴ نیوفتاده باشه ] . {{{{ برعکسش میشه ساعت سعد اکبر ( مربوط است به سیاره ی مشتری و همینطور سیاره ی شمس و سیاره ی زهره ) [ در روزی که به شماره های ۱ و ۲ و ۳ و ۴ نیوفتاده باشه بهترین ساعت ، ساعتِ سعد اکبر هست " تو گوگل بنویسی ساعت سعد اکبر چه ساعتی در روز هست میاره }}}} 

خاک تو سر مادرت بخاطر یک شوهر قید دختر گلشو‌ میزنه تازه تهمت دزدی هم میزنه دختر بی پدر باشه پشت ندار ...

💔💔 چی بگم واقعا من که ازش نمیگذرم

به داداشم بگم میگه بیا خونه ی من ، اونام میخوان بچه دار شن نمیخوام سربارشون شم چون خرجشون خب بخاطر بچه زیاده و از طرفی نمیخوام خرج منم بیفته گردنشون

میترسم نفرینم کنه از ته دلم عاقم کنه

عاق این مادر خودخواه و بی فکر اثر نداره.   میدونستی بچه ها هم میتونن والدین رو عاق و نفرین کنن؟  اونی که باید عاق کنه تویی. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
داداشم نمیدونه اونا قراره بیان خونه ما زندگی کنن . میترسم بگم شر بزرگی راه بیفته

عاجی بلاخره که قراره بفهمه دیر یا زودش زودتر بگی بهتره البته بازم خودت میدونی ولی تهش میفهمه بنظرم بگو بهش تا کمکت کنه واقعا به صلاح نیس موندن تو با یه پسر ۱۹ ۲۰ ساله بمونی مامانی که من دیدم فردا پس فردا ببخشید میگم‌میگه با پسره روهم ریختی یا سر لباس پوشیدن رفتارت اذیت میکنه یه رفتار کوچیک بکنی میگه عشوه اومدی میخوای اون پسر رو از راه به در کنی خلاصه فکراتو بکن زودتر بگو به داداشت حلش کنه 

عاق این مادر خودخواه و بی فکر اثر نداره. میدونستی بچه ها هم میتونن والدین رو عاق و نفرین کنن؟ اون ...

هعی چی بگم واقعا . خدا ازش نگذره میسپارمش به خود خدا الهی حقمو بگیره ازش . ایشالا هرچی از لحاظ روحی سرم میاره رو خدا خودش سرش بیاره

💔💔 چی بگم واقعا من که ازش نمیگذرمبه داداشم بگم میگه بیا خونه ی من ، اونام میخوان بچه دار شن نمیخوا ...

عزیز دلم هر جور شده نزار مادرت ازدواج کنه. سلیطه بتزی در بیار. بگو میخوایی ازدواج کنی حق نداری اینجا بیاری.تو برو خونش اینجا خونه پدری منه. اصلا زیر بار نرو. و اصلا اجازه نده. نمیدونم چجوری ولی نزار با داداشت دست به یکی بشین برین با مرده حرف بزنین