2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 38664 بازدید | 773 پست
خوبه خداروشکر وضعش . رسیده بود اون تایم بچه بودم مامانم برام با پوله طلا خرید ، بعدم برا اینکه ماشین ...

این تاپیک برا اون بعدها که میگن چرا یک هشتم ارث می‌بره تازه مهریه هم هست عزیزم شما میتونی بگی اینجا خونه بابامه کسی حق ندارد بیاد برن خونه اجاره کنن مامانتو ببرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم با تمام وجودم 

خدا صبرت بده

من از یک شکست عاشقانه می آیم . بگذار همه برای این اعتراف تلخ سرزنشم کنند .شکست نه برای پنهان کردن است نه برای پنهان شدن .می گویند از صبح بنویس . از آفتاب و من چگونه از خورشید بنویسم وقتی تمام وقت . باران پنجره ی چشمانم را شسته است . همه دلشان نقش های مثبت می خواهد و آدم های خوشحال . اما من گمان می کنم این خیلی خوب است ک نمی توانم ادای آدم های خوشبخت را در بیاورم .بی ستاره ام و زرد با طعم معطر پاییز .ک حضورش تنها معجزه ی لحظه های تنهایی من است . قیمت وفا شاید گران تر از آن بود ک بهانه ی دوست داشتنی زندگیم از عهده ی داشتنش بر آید . سقف اعتماد تعمیری ست . مدام چکه می کند .آغوش ترانه ها همچنان از عطر تن او ک باید پر باشد خالی ست .نمی توانم باورش کنم نه رفتنش و نه ماندنش را .مهم نیست تمام سرزنش ها را می پذیرم به بهانه ی تولد حقایق غم انگیزی ک درد را به درد می آورد و آتش را می سوزاند . خلاصه غم سنگینی ست اگر سر نخواستن دلی دعوا باشد . اما همیشه حق با برنده ها نیست . می شود در عین بازنده بودن سر بلند بود و او را از کوچه پس کوچه های دنیا گدایی کرد . قرار بود حقیقت را بگویم سخت ست . بی علاج ست . دانستنش آدم را کم کم می کشد . گریه ی شبانه می آورد . اما همین است خبر کاملا ناگوار و واقعی ست ....اون یکی رو جز من داشت ....سکوت می کنم تا ب خاک سپردن آخرین خاکسترهای آرزوی بر باد رفته ام آبرومندانه باشد . گریه می کنم باشکوه . مثل اقیانوس . بلند مثل اورست . او نمی شنود و نمی داند که ماه . خوشبختی مشترک همه ی بی ستاره هاست . یک سوال کوچک می ماند برای پرسیدن از کسی که بی پاسخ ترین سوال فکر آشفته ی من است .... چی کار کرد این دل سادم .... که از چشم تو افتادم ؟؟؟ ...اینقدر روز و شبامو خونه ی ستاره کردی.... ک ب یادم نمی مونه نامه هامو پاره کردی....

من حاضرم بحث و جنگ و جدال تو خونه راه بیفته ولی حقم پایمال نشه 

اگه جای شما بودم خونه داداشم هیچ وقت نمیرفتم ولی تمااام قضایا رو بهش میگفتم و میرفتم سهم حقوق پدرم رو میگرفتم و سفت و محکم توی همون خونه میموندم بدون اینکه حتی ذره ای به فکر رفتن خونه ی برادرم باشم 

و حتی رک و پوست کنده به همچین مادری میگفتم سهم الارثم رو خوردی و تبدیل به ماشین کردی  و یه لیوان آبم روش 

نظر حقت پایمال شه 

حتما به داداشتم بگو یه پسر جوون داره میاد توی این خونه و من امنیت ندارم

من اصلاً موندم اون پسره که 20 سالشه با چه رویی میخواد بلند بشه بیاد تو خونه ی شما ، این دو تا بوی پول خورده به مشامشون

اونوقت یکی از تاپیکام گفتم راضی نیستم همه ریختن رو سرم کاش بودن میدیدن این مرد چه داغونیه

عزیزم خونه مال کیه؟ مال پدرتون بوده؟

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

مامانمه دیگه ! الهی خدا ازش نگذره من حالم داره ازش بهم میخوره هرچیم بهش میگم این ادم مناسب نیست میگه ...

یعنی چی خودش زشت نیست با یک مسر ۱۸،۱۹ساله

بزرگتری نداری؟

بگو زنگ میزنم ۱۱۰

از جات تکون نخور

اونا برن خونه کرایه کنند 

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

اره ولی تو وصیت داده به مامانم الان بنام مامانمه

وای عزیزم خدا صبرت بده اصلا کم نیاررهر طوری شده بهم بگید حتما برو دادگاه یا به داداشت بگو به کاری برات کنه

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

عقلشو از دست داده . نمیدونم والا داغون داغونم

اون مردتیکه قبلا کجا بوده بره همونجا

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

پدربزرگ مادربزرگ نداری؟ 

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

خونه رو ترک نکن هرچقدم ک اذیت بشی ، توم اذیت کن 

نزار حاصل زحمت بابات بیفته دست ی مفت خور با پسر مفت خور تر از خودش

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست                         من امیدم به خدا بعد خداهم به خداست