2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 44264 بازدید | 833 پست
عاجی بلاخره که قراره بفهمه دیر یا زودش زودتر بگی بهتره البته بازم خودت میدونی ولی تهش میفهمه بنظرم ب ...

بله فکر کنم واقعا باید بهش بگم چون تقریبا 90 درصد کاربراهم گفتن به داداشت بگو و برو خونه داداشت . خدا خودش کمکم کنه

اسی مادرت اگه عقد دائم بکنه حقوقش قطع میشه همش میاد حساب تو 

بعد به مادرت بگو من جای نمیرم ازدواج کن ولی به اون مرتیکه بگو پسرشو نیاره همونجای الان هست بمونه پسره خودش بره پی کارو زندگیش میاد خونه مامان توچکار

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله فکر کنم واقعا باید بهش بگم چون تقریبا 90 درصد کاربراهم گفتن به داداشت بگو و برو خونه داداشت . خد ...

اصلا نرو خونه داداشت قربونت. جای دختر منی عزیز دلم. بشین سرجات و نزار اون مردو بیاره. حتما با داداشت برید با مرده صحبت کنید. این اشتباهه. بیارتش اصلا درست نیست دوتا مرد نامحرمن برات.حتی برای مادرت پسرش نامحرمه

عزیز دلم هر جور شده نزار مادرت ازدواج کنه. سلیطه بتزی در بیار. بگو میخوایی ازدواج کنی حق نداری اینجا ...

همهههه ی این راهارو رفتم ولی جواب نداده الان 6 ماهه سر همین قضیه جنگ و دعوا داریم

اره اینبار فکر کنم بهترین راه گفت قضیه به داداشمه

💔💔 چی بگم واقعا من که ازش نمیگذرمبه داداشم بگم میگه بیا خونه ی من ، اونام میخوان بچه دار شن نمیخوا ...

فقط بخاطر کنکورت چند وقت برو پیششون تا دانشگاه قبول شی.

تو کارای خونه هم کمک زنداداشت کن که احساس مؤذب بودن نکنی.

انشالله به دانشگاه خوبی درمیای و میری سرکار.

و اینکه بدون همه اوایل زندگیمون احتیاج به کمک داریم حالا که داداشت راضیه برو.نذار کنکور امسالت بسوزه.تو‌طول روز هم برو کتابخونه درس بخونم.

فقط قبلش به داداشت بگو زن‌داداش راضیه؟

بله فکر کنم واقعا باید بهش بگم چون تقریبا 90 درصد کاربراهم گفتن به داداشت بگو و برو خونه داداشت . خد ...

اره به صلاحه به داداشت بگو اخه به قول خودت خونه داداشت هم زن داداشت اذیت میشه تو راضی نمیشی که زن داداشتت اذیت بشه و بیاد سر داداشت ادا بده بگه‌من‌شدم‌حمال‌خواهرت غذا بزار لباس بشور ببخشید من یکم رکم ولی عاجی حقیقته 

اسی مادرت اگه عقد دائم بکنه حقوقش قطع میشه همش میاد حساب تو بعد به مادرت بگو من جای نمیرم ازدواج کن ...

دقیقا ... اسی کل  حقوق مادرت قطع میشه و بتو میرسه البته مقداری کم میکنن ازش. بهر حال مراقب باش. وای من چقدر عصبی شدم این تاپیکو دیدم. خاله ای دایی مادر پدر بزرگی داری بریزن سرش؟

اصلا نرو خونه داداشت قربونت. جای دختر منی عزیز دلم. بشین سرجات و نزار اون مردو بیاره. حتما با داداشت ...

اخه من چیکار کنم . قبول نمیکنه اون بی پدرا نیان خونمون ، منم که به زور داره بیرون میکنه خودمم دوست ندارم برم خونه داداشم از ته دل میگم اینو وگرنه همون 6 ماه پیش میرفتم

ولی چیکار کنم اخه :)

جدی حقوقش قطع میشه ؟زیربار نمیره فقط منو کوچیک میکنه

اره دیگه ازدواج کنه قطع میشه مامانت میشه نون خور شوهرجدیدش

بعد حقوق بابات همه ش میاد برا شماتامجردی

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
فقط بخاطر کنکورت چند وقت برو پیششون تا دانشگاه قبول شی.تو کارای خونه هم کمک زنداداشت کن که احساس مؤذ ...

زن داداشم خوبه مهربونه فکر کنم راضیه، البته به ناحق چندوقت پیش یکم دعوامون شد برا اولین بار ولی خب راضیه مهربونه دوست خودم بوده