2777
2789
عنوان

علت خستگی و کوفتگی بین دو کتف چیه

217 بازدید | 46 پست

قبلا گاهی میشدم میدادم قلنجمو میشکوندم حل میشد

الان دو هفتس اینطوریه

بادکش گرم انجام دادم کل کمرو

دیشب چسب کمر چسبوندم اونجا 

سردی هم نخوردم

دیشب تا ۳ خوابم نبرد از شدت خستگی اون قسمت

دوست داشتم مشت بزنم دستم نمیرسید 

چکاااار کنم

تجربه ای ندارین؟

منم اینجوریم همیشه کتفم خسته اس

همیشه از اون قسمت خسته میشم نمیدونم چرا

خیلی بدههه

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

یا معده اته

یا صفرا

غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟ امروز هفده مهر نذر حدیث کسا برداشتم برای انتظار میدونم ک پشت این میام مینویسم انتظار پونزده ساله من ب لطف پنج تن آل عبا تموم شد و همه چیز اونجور ک میخاستم با خوشحالی و رضایت و برکت سر اومد💕😍یادتونه اول پروفایلم نوشته بودم از سگ کمتر و اینا؟ب خاطر امتحانم نوشته بودم،اون آزمون به سر رسید با موفقیت بزرگ و خوشحالی و خوشگذرونی بزرگتر و خاطرات شیرین تر به پایان رسید♥️اونقدر شیرین ک شب ازمون مصاحبه ام اوکی شد،و تا چند روز دیگه دختر زیبای گیسو کمند چشم تیله ای می‌ره ب هامبورگ زیبا💌😅بزنید دست قشنگه را،ماشالله لاحول و لا قوة الا بالله آل‌علی العظیم استغفرالله ربی و اتوب و الیه هیچوقت از اینا ننوشتم ولی الان دلم میخاد بنویسم♥️💝😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این علایم غلبه بلغم هستش

بعضی خوراکی‌ها رو باید حذف کنی،مثل لبنیات و قهوه و چایی ترشیجات ...

یه عمر به اشتباه فکر می کردم قوی بودن یعنی دوام آوردن، ولی الان تازه فهمیدم که قدرت توی رها کردنه..
من اینجوری بودم ... صبحا هم خسته و داغون از خواب بیدار میشدم... بایه عالمه علایم دیگه. رفتم دکتر گفت ...

واقعا؟

رماتیسم چ علائمی داره دیگه؟

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

من ۵ ساله گ فتار این دردم

از این دکتر ب این دکتر

ام ارای

فیزیوتراپی

کلی دارو

هیچی ب هیچی دیگ خسته شدم

انقدرم درد دارم

با ماساژ و گرما آروم میشه گاهی 

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔
واقعا؟رماتیسم چ علائمی داره دیگه؟

علایمام زیاد بود... ریزش مو. لاغری بی دلیل. یبوست دایمی. سردرد دایمی. بدن درد .خستگی دایمی. ضعف عضلانی.کوفتگی. علایم شبیه اگزما. خشکی پوست تمتم بدن، خشکی واژن، اتروفی واژن. عفونت شدید رحم راجعه. خشکی و درد مفاصل. درد استخوان. گوفتگی و خستگی صبحگاهی. 

علایمام زیاد بود... ریزش مو. لاغری بی دلیل. یبوست دایمی. سردرد دایمی. بدن درد .خستگی دایمی. ضعف عضلا ...

آهااا چقد بد

خدا کمکت کنه گلم♥️

واقعا؟رماتیسم چ علائمی داره دیگه؟

منم هر چقدر دکتر میرفتم کسی نفهمید چمه. خودم اخرش کلافه شدم همه علایمم رو جمع بندی کردم رفتم دکتر همه رو گفتم احتمال رماتیسم داد چکاب نوشت ... بعدشم ارجاعم دادن متخصص روماتولوژی... تایید شد و الان تحت درمانم.

منم اینجوریم همیشه کتفم خسته اسهمیشه از اون قسمت خسته میشم نمیدونم چراخیلی بدههه

اره منم هروقت خسته مبشم فقط اون قسمت اینطوری میشه

همش میگم یکی بیاد رو پشتم فشار بده

خیلیم صدا میده قلنجش میشکنه یهو 

نمیدونم چکارش کنم