2777
2789
عنوان

کسب درامد از کارسود

130 بازدید | 26 پست

لطفا مطالب رابادقت مطالعه کنید 》

👈کارسود یک وبسایت تبلیغات کلیکی، خدماتی، و کسب درآمد است که شما می‌توانید از آن درآمد کسب نمایید و هم خدمات مورد نیازتان را از آن استفاده نمایید.

👈 یکی از راه‌های کسب درآمد، کلیک تبلیغات است. کارسود در ازای فعالیت شما و استفاده از خدمات آن، به شما تبلیغات با درآمد و کارمزد مشخص می‌دهد و شما با کلیک کردن و مشاهده این تبلیغات کارمزد دریافت می‌نمایید.

🔸️ابتدا تعداد تبلیغات، کارمزد و درآمد شما از کلیک هر تبلیغ، اندک و ناچیز است ولی به مرور بعد از مدتی با افزایش فعالیت شما در کارسود، تبلیغات بیشتر با کارمزد و درآمد بالاتر به شما داده خواهد شد و به مرور درآمد شما افزایش پیدا می‌کند یعنی هرچه بیشتر در کارسود فعالیت داشته باشید و از خدمات مختلف آن استفاده کنید علاوه بر اینکه تبلیغات بیشتری می‌گیرید، کارمزدی که از کلیک هر تبلیغ دریافت می‌کنید مبلغ آن بیشتر می‌شود.

🔸️در ابتدا بابت کلیک روی هر تبلیغ ۱۰ تومان (۱۰۰ ریال) کارمزد دریافت می‌کنید و به مرور این مبلغ تا ۵۰.۰۰۰ هزار تومان، بابت کلیک روی هر تبلیغ میتواند افزایش پیدا کند

🔸️درآمد روزانه شما در ابتدا حداقل از ۵۰ تومان (۵۰۰ ریال) شروع شده و به مرور تا روزی ۲.۰۰۰.۰۰۰ میلیون تومان(دو میلیون تومان) می‌تواند افزایش پیدا کند.

👈برای تکمیل ثبت نام حتما این کد معرف رو بزنید106390

🖋ثبت نامش کاملا رایگان 

الان یکی از دوستام روزی سیصد ازش درمیاره خودم تازه عضو شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به درد نمیخوره هر تبلیغ ۱۰ تا یه تومنی میده

به جاش میلی گلد یا طلاین نصب کن با هر دعوت ۱۰۰ هزار میده.

میلی گلد را از گوگل یا مایکت نصب کن ، کد دعوت منو بزن و ثبت نام کن ۵ سوت طلا هدیه میده .فقط حتما باید کد دعوت بزنی وگرنه هدیه نمیده 

milli-uwfg3 کد دعوت

خدا جون منو به خواسته قلبیم برسون قربونت برم❤️❤️❤️